Siz Neden Opel Aldınız.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sene 97 o zaman bulundugum ılcenın kaymakamı sıyah opel vectra cd yı almıs arka camlara fılm cektırmıs kırmızı plakayı takmısdı bır aksam uzerı hafıf sis ve yagmur vardı sis farları yanmıs bır sekılde yanımdan oyle bır gectıkı ısde o zaman basladı bu ask benım olacaksın dedım ve oldu onda hersey mevcut konfor guven ergonomı dızayn yuksek motor

1995 yılında gördüğüm bir kazada kamyon ile opel record çarpışması neticesinde tüp yüklü bir kamyonun sağ ön tekeri ortasına kadar gelmiş record ise hala taş gibi ve içinden çıkan 2 kişi hala yürüyebiliyordu.İşte o zaman karar verdim.Yakıt ne oursa olsun can güvenliği 1 numara olmalı.Opel tek geçerim dedim.

bu fiyata bundan iyi araba yok ve görünüşü tam bir genç arabası modifiyeye yatkın ve ilk opel tutkum 8 sene önce tanığımızın astrasına bindiğimizde başladı ogün bugündür astra alıcam diye diye aldık bi tane allah herkese iyi günlerde kullandırsın arabasını çok güzel araçlar maşallah.

bir mühendislik yaklaşımı yaptım dedim en optimum araç budur. pişman değilim hakim bey.

ilk defa opel marka bir arac sahibi oldum ama vectra c modelinden gercekten cok memnun kaldım. konforu ve özellikleriyle gercekten cok memnun edici bir araba.

Hayalimde hep bir opel c kasa vardı.Şimdilik başak araba hayalim yok inanırmısınız..O kadar doyurmuş beni yani

Geri