Siz Neden Opel Aldınız.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özelden attım Gökhan..

arkadaşlar alman kalitesini bu fiyatlara veren daha uygun bir firma varmı?

2 eldeki çabuk satılma olayı en büyük etkendi,kalite,konfor,donanım bunlar yeterli bence iyikide almışım.astramla gözler üzerimde :D

opel alana kadar opelin farkında bile değildim. ama benim arabam artık vectra..:tesk: opel..

yengemin kardeşi opel de çalışıyodu araba alaçaktık temiz düşerse haberimiz olsun dedik temiz düşünce aldık iyikide Opel almışım bu zamana kadar hiç üzmedi beni

benim icin parasi. su an 97 Vectra CD 2.0 otomatik bir arabam var. baska bir markada bu kadar donanimli bir araba almaya kalkissam 13-14 e almak zor.
bir de Alman olusu. Almanlar araba yapmaktan iyi anliyor bence. guvenli, performansli ve konforlu. Yerliden sonra bana opel mersedes gibi geldi.

ama son zamanlarda artik bikmaya basladim. Wolswagen ilgimi cekmeye basladi. konforlari bizden daha iyi. yani vectra dan sonraki ilk duragim bir WV

ilk defa opel marka bir arac sahibi oldum ama vectra c modelinden gercekten cok memnun kaldım. konforu ve özellikleriyle gercekten cok memnun edici bir araba.
+1 aynen bu sebeble aldım

bende 15 yıl lada kullandım artık bir alman arabası almaktı aklımda fort, opel veya wolsvagen yeni çıktığını duyduğum corsanın koltuğuna bir oturdum ve oturuş allah bir daha kaldırmasın sonderce memnunum

dızel dusunuyodum fıyat olarak pejo ve opel arasında kaldım pejonun arka camı manuel oldugunu gordum almandan sasmayalım dıe opele kostum ınsallah bı sorun cıkartıpta ugrastırmaz benı

Geri