Siz olsanız hangi markayı tercih ederdiniz?

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz*

• Renault Clio-1.6-2001 model

Oy: 14 18.4%
  • Opel Astra-1.6-96 model

Oy: 29 38.2%
  • Volkswagen polo-1.6-96 model

Oy: 7 9.2%
  • Toyota Corolla-1.6-96 model

Oy: 21 27.6%
  • Peugeot 206-1.6-96 model

Oy: 5 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    76
96 model olduğu için toyota derim,
o modeller sorun çıkarmıyor diye biliyorum,alanlar mennun.

Hiçbiri..

Alternatif soracak olursan honda...

Zaten abi oda aklımızdada işte civiclerin eskilerinden bulabiliriz ancak çünkü 96-98leri temiz 13den aşağı bulamıyoruz o yüzden böle bi liste düşündüm ama alternatiflere daima açığız:)

sorun olmasın istiyosa 96 corolla
kemik gibi araba :D
Saolasın hakan abi galericilerde öle dio zaten hatta benim arabaya baya bi çamur attılardı yok senin araç sorunluda yok bundan sonra para dökme zamanıda die arkadaşında kafasına baya yattıydı:)
Yazın geldiğinde arkadaşın aracıda görürsün bi buluşma ayarlarız oda davetlim olur:)
Belki yeri diil ama olsun sölicem bu arada ilk eskişehir buluşmasını yaptık yakında arkadaşlar fotoları koyarlar:D

Honda cıvıc olsaydı onu secerdım ama opel alırım suan 98 kullanıırum cok da memnumum corolllalar cok hafıf arac 97 modelını kullandım 6 sene ama cok da memnunduk aracdan 1.6 cok canlı bırde 306 dawası war 306 alıcaksam gtı alırım duzune hıc para wermem :D koly gele

Clio

Bende hiç sevmeme rağmen 2001 olduğu için clio diyeceğim.Arabanın yaşı çok önemli.

Yorum yazan ve oy kulanan herkese teşekkürler :good:

Bende hiç sevmeme rağmen 2001 olduğu için clio diyeceğim.Arabanın yaşı çok önemli.
Walla abi dediğine bi yönden katılıyorum ama bi yöndende katılmıyorum katılma sebebim gerçekten hangi model olursa olsun araçta senelerin verdiği bi yorgunluk oluyo katılmadığım yerde bakımlı olan bi araba olduktan sonra nice clio gibi arabaları peşinden koşturur buda bi gerçek:)

Geri