Siz olsanız hangi markayı tercih ederdiniz?

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz*

• Renault Clio-1.6-2001 model

Oy: 14 18.4%
  • Opel Astra-1.6-96 model

Oy: 29 38.2%
  • Volkswagen polo-1.6-96 model

Oy: 7 9.2%
  • Toyota Corolla-1.6-96 model

Oy: 21 27.6%
  • Peugeot 206-1.6-96 model

Oy: 5 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    76
astra astra astra toyota sorunsuz opeller sanki dökülüyor o biçim yorumlamışsınız vwlerde çok sorunsuz değil örnek 2004 passatlarda paslanma sorunu var ve dizelleri acayip sorunlu ne alaka diyeceksiniz passat gibi bir araç bu sorunlarla ortasınıfa yakışmıyor passatta bu oluyorsa diğerlerinde neler olmaz nerden biliyorsun demeyin autoshow üyesiyim yıllardır takip ediyorum (2000den beri) vw tarafları bir dergi (bana göre) bu sorunları dile getiriyor ki ikinci elde güvenilir bir marka değil vw ford dada durum farklı değil mondeo larda (2004) yağ kaçırmalar vs. ikinci elde en güvenilir marka opel , vectra 2004 ile seçildi. opel dememin sebebi bu . sonra fransız hurdalarını bi eleyin bi kere geriye ne kaldı opel forever opel by adams opel
Yorumlar için saol teşekkürler arkadaşla buluştuğumda ilk yapacağım şey burdaki yorumları okutmak olucak yanlız şimdi üç tane araç planlıyo;
1-)Astra
2-)polo
3-)clio
Abi sana zahmet olmassa yakıt,performans,konfor,yedek parça fiyatları bakımından peki hangisini tercih etsin;)
ayrıca ben ona hep diyorum al bi tane bizimkinden pişman olursan ben alayım diyorum:D oda almasına alalımda bakımlarına yetişmem çok zor olur dio o konudada. orası öle yanlız baya bi o pahalı:(

bncede 2001clio en azından modeli yüksek ama renault tan nefret ediyorum :@

bncede 2001clio en azından modeli yüksek ama renault tan nefret ediyorum :@
İşte aynı bende nefret ediyorum walla ama işte anlatamıyorum o kadarki çamurlukları bile plastikten o derecede:( ayrıce fransız otomobilleri tam otobanlık ya biraz şöle takır tukurlu yol görsünler hemen sahibini üzüyo:)

Evet Byler arkadaşı OPELCİ yapma girişimlerim tüm hızıyla sürüyo bugün benim Kasrıgayı kullandı tek kelimeyle hayran kaldı hatta yaww sizin gaz pedalları mercedeslerinki gibiymiş yaww diyo gaz pedalı yere çok yakın diyo o yüzden pedala basmaya gelmiyo hemen motor tepki veriyo dedim işte OPEL farkı die hayırlısı bakalım eğer OPEL alırsa zaten aracımın yeni kankasıyla fotolarını koyarım;)
ayrıca oy ve mesaj yazan herkese çok teşekkürler evet devamını bekleriz:)

astra gls çünkü donanım iyi. abs klima hava yastığı standart. görüntü çok güzel. ve eğer temiz bir araç olursa emin olu toyotadan daha sorunsuzdur..

Yorumlar için saol teşekkürler arkadaşla buluştuğumda ilk yapacağım şey burdaki yorumları okutmak olucak yanlız şimdi üç tane araç planlıyo;
1-)Astra
2-)polo
3-)clio
Abi sana zahmet olmassa yakıt,performans,konfor,yedek parça fiyatları bakımından peki hangisini tercih etsin;)
ayrıca ben ona hep diyorum al bi tane bizimkinden pişman olursan ben alayım diyorum:D oda almasına alalımda bakımlarına yetişmem çok zor olur dio o konudada. orası öle yanlız baya bi o pahalı:(

3 seçeneğe kadar inmişsiniz ancak aralarında muhakkak corolla olmalıydı :)

toyota kalite konusunda bu alternatiflerine göre bir kaç adım önde duruyor,
eski bir Corolla 95 (XEi), Astra 99 ve Clio 01 sahibi olarak belirtmek isterim...

Walla abi dediğine bi yönden katılıyorum ama bi yöndende katılmıyorum katılma sebebim gerçekten hangi model olursa olsun araçta senelerin verdiği bi yorgunluk oluyo katılmadığım yerde bakımlı olan bi araba olduktan sonra nice clio gibi arabaları peşinden koşturur buda bi gerçek:)

Haklısında şartların eşit olduğu bir değerlendirmeden bahsediyoruz, yoksa şahsen ben fransız arabalarını hiç sevmem.

Geri