Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
siz olsanız hangisini alırdınız? cupra'mı astra'mı bmw ci'mı?
arkadaşım 2005 çelik mavi mteknik 3,16ci aldı. biz arabaya bitiyoduk ki başka bi arkadaş da gitti 2005 siyah mteknik 3,25ci aldı. öldük geberdik 2,5 litre neymiş anladım o arabaya binince. şekline karizmasına zaten diyecek yok. ama bu ilandakinin biraz yaşı ve kmsi buyuk. daha düşük yaşta ve kmde olanını bulursan tadından yenmez
3,30a da eridim normalde bal rengi pek sevmem ama şu arabaya diyecek söz bulamadım. ama kendime istemedim tam abime göre yaw param olsa alırdım şunu yaw ah ahhhh
farkettiysen diğer seçeneklerle ilgilenmedim bile. onlar da güzel arabalar ama kalkıp arabaya 50bin lira verip de önden çekişli bi arabaya binmek, hele hele opel seat fln almak akıl karı diil.
53 milyara yeni kasa 3.16 alırsın.. tertemiz pırılpırıl.. yada 3-5 daha cok koyup alakasız olucak ama dodge nitro alırım otomatik dizel paşalar gibi jipe binerim