sizce bu arac uygunmu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulubey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fikrim başka araçlar araştırılabilir...

begenmedin mi abe km si biraz benide korkutuyor ama durusuda hosuma gitmedi değil.

sen neresini begenmedin abi :)

Araç yakışıklı duruyor galerici resim çekme konusunda çok başarılıdır ama km olayı bitiriyor alma diyor adeta tavsiyem almamandır görüntüye kanmaa

resimde görünene bakma fotografta araç güzel gözüküyor olabilir...kendi gözünle görmeden birşey deme...tecrübe ile sabittir...bende sizin gibi bir ara gt çok aradım buldumda araç orjinal 129.000 de idi araç 22.000 gibi rakam istiyodu araç mükemmel gözüküyor adamla gözüştüm...araçta 1 parça boya var dedi...arabayı getirdi ki birde ne göreyim araç komple güneş yanıgı ama öyle böyle değil...resimdeki araçla gelen araç dersinki aynımı...onun için resme kanmayın...

bence darbesiz değişensiz değildir o gt .. neticede galeride bakın ilandaki benim eski aracım şu an galeride kazasız yazılmış ancak ön sağdan darbesi var ve ön sağ şase hafif eğri ayrıca benden alan arkadaş bel altı komple boyatmıştı tavanda yumruk darbesi vardı onu bile yaptırıp tavanı boyamışlar... ayrıca km si 203000 de idi 175 e çekmişler yani anlayacağınız genel olarak konuşuyorum galerilere güvenmeyin sahibinden almaya çalışın...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ncesiy-le-opel-vetra-sdx-fulll-92362296/detay

km yüksek. ama istediği fiyata bakılırsa gidip bakılabilir. ;)

hepinize tskler konya bi arkadası yönlendirdim servise gösterip bi dönüş yapacak bakalım hayırlısı

Geri