önceki aracımı satalı çok oldu ama satmaya karar vermemde ustam etkili olmuştu.bu araba en fazla bir sene sonra motor ister haberin olsun diyince 12 bin tl lik araca 4 bine motor yaptırsam yine 12 ye satacağım dam araç direk 8 bine düşüyor diye satayım dedim. kazası boyası olmayan ender vectra b ler den di. neyse aracı 13 e satmıştım o zaman. sonra gidip şimdiki aracım astra g yi aldım. suan piyasaya bakıyorum da benim vectra nin yanına yaklasamayacak 250 bin km üzerinde kmlerde eşşek niyetine binilmiş vectra lar 18-19 civarında fiyat etiketine sahip. Önceki aracı şu piyasada motor yaptırıp satmış dahi olsam zarar etmeyecektim
millet şahine 12-13 yazıyor. ben bu fiyata 2.0 vectra cd verdim yahu. torpido sogutmasından klima 4 teker disk fren 136 hp lik şuanda bile kasası eski durmayan dolu araç.
milletin malı altın olmuş. astra g ye 35 yazan gördüm. kimse kusura bakmasın kendimde astra kullandığım halde bu araç 20-23 binden fazla etmez. ederi en fulu de olsa bana göre bu.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
millet şahine 12-13 yazıyor. ben bu fiyata 2.0 vectra cd verdim yahu. torpido sogutmasından klima 4 teker disk fren 136 hp lik şuanda bile kasası eski durmayan dolu araç.
milletin malı altın olmuş. astra g ye 35 yazan gördüm. kimse kusura bakmasın kendimde astra kullandığım halde bu araç 20-23 binden fazla etmez. ederi en fulu de olsa bana göre bu.
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi