Fiyatlar şişmiş durumda. 2-3 yaşında boyasız araçlara sıfıra yakın fiyat isteniyor. temiz olup 10-15 yaşındaki araçlara 23-25 isteniyor. Birçok kişi istesede satıldığını düşünmüyorum. Gerçek fiyatlar bunlar değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyatlar şişmiş durumda. 2-3 yaşında boyasız araçlara sıfıra yakın fiyat isteniyor. temiz olup 10-15 yaşındaki araçlara 23-25 isteniyor. Birçok kişi istesede satıldığını düşünmüyorum. Gerçek fiyatlar bunlar değil.
Eyvallah kardeşim benim daha güzelleri daha iyisi senin olur inşallah. Kendileri biraz yaşlı
Eyvallah abi sağolasın. Yaşını göstermiyor ama iyi bakmışsın
Piyasa allak bullak, resmen kör tuttuğu öpüyor durumunda. Bizim 15.000-16.000 TL istediğimiz full donanıma sahip (klima,ABS, airbag, yol bilgisayarı gibi) araçlar gerçekten yok pahasına gidiyor, elin oğlu aynı model, hiçbir donanımı olmayan kuş serisi araçlara bizimkilerden daha fazla fiyat istiyor.
Abi gerçekten bizim araçların ederi nedir ki?
Mal müşteriye satılır derler. Ben 15.000 TL den aşağısını pek düşünmüyorum, daha pahalısını isteyenler gitsin Toros veya Kartal alsın :maden:
Marşı yeniledikten sonra (ustanın dediğine göre güya şimdiye kadar hiç işlem görmemiş) arabanın marş süresi kısaldı, lastikler yenilendikten sonra araba ip gibi gider oldu. İzmir'deki meşhur ön düzencilerinden birisi jantlar için eğri demişti, Çankırı'da lastik işi yapan bir akrabam var, onun dükkanında jantları kontrol ettik, jantlar sapa sağlam çıktı, bozuk olan ömrünü tamamlayan lastiklermiş.