sadece RS6 Avant için Audi derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu bizi aşarVw 2.0tdi Highline Passat'a ne dersiniz ?
Alman demişken....Porsche.
Yok yok abi ben biliyorum. Yiğit artık bariz Alaman demeye başladıAklım mercedes diyor ama bmw çizgilerindende vazgeçemiyorum o yüzden Bmw'ye oy verdim..
Burak abi ve Yiğit hayırdır 2 gündür gözlerimi yaşartıyorsunuz Birinizin ağzında devamlı bi Honda birinde devamlı Alman, Yiğit sen Honda'dan vazgeçme sonra ben kimle tartışıcam burda Burak abi sende Almandan vazgeçme sonra bana kim destek çıkıcak
Aklım mercedes diyor ama bmw çizgilerindende vazgeçemiyorum o yüzden Bmw'ye oy verdim..
Burak abi ve Yiğit hayırdır 2 gündür gözlerimi yaşartıyorsunuz Birinizin ağzında devamlı bi Honda birinde devamlı Alman, Yiğit sen Honda'dan vazgeçme sonra ben kimle tartışıcam burda Burak abi sende Almandan vazgeçme sonra bana kim destek çıkıcak
Şaka bir yana, hayırlısı olsun. Allah istediğin arabayı nasip etsin. Bizimki işin şakası. Ama şaka maka Opel'e devam, Müller'e selamBen Honda'dan vazgeçmem tabi ama sadece Motorundan Vede Spor modellerinden. Ama elbet seneye Alman'a terfi edecem inşallah.
Şaka bir yana, hayırlısı olsun. Allah istediğin arabayı nasip etsin. Bizimki işin şakası. Ama şaka maka Opel'e devam, Müller'e selam