Sizce En iyi opel bayisi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turhank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
daskinoglu' Alıntı:
ben aracımı aldığımda zaten istanbuldaki opel bayileri anlaşmış,hep aynı fiyatı veriolardı..

Kesinlikle... Opel Türkiye' den gelen sıkı kurallar ve ağır cezalar var bu konuda... Dolayısyıla fiyat olarak ( personel indirimleri hariç ) bayi farklılığı olmaz. Hizmet olarak sadece Erpaş' ı biliyorum diğerleri hakkında yorum yapmak hoş olmaz ancak Erpaş bence çok iyi...

Ben açık konuşayım şu anda Erdemir Opel Avcılar ı kullanıyorum.Gitmiş olduğum diğer servislere nazaran daha bir alakadar oluyorlar.Ayrıca bir türlü temin edemediğim bagaj havuzu nuda bu servisten temin ettim.

Kdz.Ereğli tümar..eski arabama en iyi parayı onlar verdi burdakilerden 1 milyar fazlaya sattım...

mustafagokay' Alıntı:
ODAK diyorum...

Opel Bayisi olarak, yeni 17000 m2 lik ( İnşaatında bizzat denetimini kendim yaptım) binasında OPEL Sergi sarayı gibi maşallah...
Gezmeye gidebilirsiniz... :D

katılıyorum kesinlikle hizmetse hizmet her şey var

Ben arabayı çorlu inan otoya götürüyorum...Zamanında avcılardakilerle eski astra zamanında sorunlarımız olmustu...

Opisi şiddetle tavsiye etmem arza tespiti için adamlar 30 ytl istediler+opel card mıdır nedir ona da 4 ytl isteyince dedim senin servisininde kartınında arızasınında.... Çıktım opala gittim adamlar arıza tespiti için para almadılar.Opalı tavsiye ederim.OPanla ,opis zaten aynı seyin seyi.Opal en iyisi...

yetkili servislerin hepsi aynı abi para para para para eskişehirdeki arkadaşlara özel servisi öneririm çıldırlar erkan usta işi biliyor

bazen her şey fiyat değildir üç aşağı beş yukarı olabilir.Teknik yönden ankarada opanı herzaman tek geçerim opis ve opal i uzak ara harcar..

Geri