Sizce En iyi opel bayisi hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turhank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla arkadaşlar ben en başta memnun değildim servisimden ama sora arabamın direksiyon kutusunu 3 kere değiştirdiler minnettar kaldım sağolsun opel karalar elazığ

Çankırı da Hilal Oto diyorum Burdan Hakkı abi saygılar...

opan, opis, opal hepsi de aynı kişiye ait...aralarında çok bi fark olduğunu düşünmüyorum...yine de aralarında opan biraz daha önde gibi...

izmir de egem otomotiv servis bakımından iyidir. egem satış yönünde biras katı. bilmiyorum bilen var mı? Ama aydın'da kopel otomotiv var şubesi de aydın/söke'de şubesi fiyat bakımından baya indirim yapıyo en az 1 milyar oynuyo izmir ile söke arasında. söke plazasında satış iyi ama serviste hiç mi hiç iş yok. bir yolunuz düşerde oraya servise gitmeyin. ha bu benim görüşüm ben mennun kalmadım diye yazıyorum. yanlış anlaşılması orası babamın arabayı yani astra cdti yı çok iyi bilirler. araç yazın üç sefer çekiçi ile oraya gitti ve araca hiç bişey yapılmadan geri gönderdiler. neyse bu konu bu bölüme ait değil zaten ilgili yere yazısını da yazmıştım.

arkadaşlar opan bi tane yaa opan opan opan ...:D

tnng yln' Alıntı:
KARADENİZ DE OPEL ATEŞ :)
:good: :good: :good: ama azıcık kazık tanıdıkta olmasa öpecekler

ne satış ne de servisleri maalesef çok berbat.şikayet var com girip bakın , opel şikayetlerini,okuyun ve yapılan işlemlere bakın, fikir edinirsiniz.

Ankarada Opal 1 numaradır.Ayrıca Ankaradaki opal,opis,opan 3 de aynı şahsın değil 2 si bir şahsın ama hangileri bilmiyorum.

Geri