Sizce fiyat nasil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aytac55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aytac55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün arabamın 75.000 bakımı için sanaiye gittim arabamın problemleri şunlar
1-kasislerden gecerken özellikle arkalardan gıcırtı sesi geliyor bu son zamanlarda çok arttı
2-1 hafta önce benzin alırken birde katkı maddesi aldım depoya boşalttı ve benzinlikten ayrıldıktan1 dakka sonra motor arıza ışığı yandı 5 saniye sonra söndü
3-özellikle 3 aydır arabam çok fazla yakıyor 50 tl lik benzinle anca 120 km gidiyor(filtreler 65.000 de değişti
Bunları söylediğimde usta bunların yapılması gerektiğini söyledi
YAĞ=40
YAĞ FİLTRESİ=5
HAVA FİLTRESİ=10
POLEN FİLTRESİ=15
BENZİN FİLTRESİ=15
DİNGİL BURCU 4 =80
CARBON CLEAR=50
İŞÇİLİK=40
Sizce bu yapılanlar ve fiyat normalmi...

Son düzenleme:
Markasını bilmiyorum ama 10-40 lık yağ

kalanını size verdiler mi yoksa arabanın ihtiyacı kadarına mı 40 tl dediler bende bir kaç ay önce castrol gm yağı 70 tl ya almıştım kalanı hala bende

Daha bu işlemleri yaptırmadım zaten ama aracın ihtiyacı oldugu kadarki fiyatı bu çokmu

Motor Silk 150.000 km Bor Yağ Katkısı diye bir ürün var bunu alın ve aracınıza uygulayın, ondan sonra yakıtını ölçün. Ben sipariş ettim fakat henüz gelmedi.
Deneyim ve izlenimlerimi paylaşacağım buradan.

Bu ürünle ilgili medhiyeler çok, hemde çok fazla...

Kullananların izlenimleri şunlar:

Motorun sessizleştiğini, aracın gaz pedalına tepkiyi anında verdiğini ve motorunuzun temizlendiğini sabah ilk çalıştırmada rahat çalıştığını, rölanti vb... düzeldiğini yakıtın düştüğüne şahit olacaksınız. Yeni model araçlarda bu kadar yararı olmayabilir.

bence fazla değil fiyatlar makul

Geri