ara sıra basmak lazım emre araba sagırlasıyor matzellı cakalım haftaya tam olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astralar 1.6 olmasına rağmen vectra kadar hızlıdır diyodum ama değilmiş.vectra ile vites 2 de 130 u görüyorum astra ile de en fazla 100 görmesi lazım bence hızlanması iyi değil
Arkadaşlar kullanmaya kullanırımda kıyamıyoki insan, yoksa ağlatırım motoru birde bir elimde fotoğraf makinesi bir elim vites bi yandan direksiyon bu kadar oldu Motor sesine ne diyosunuz normal mi ?
astralar 1.6 olmasına rağmen vectra kadar hızlıdır diyodum ama değilmiş.vectra ile vites 2 de 130 u görüyorum astra ile de en fazla 100 görmesi lazım bence hızlanması iyi değil
2. viteste 130 u gören aracın hızlanması daha iyi mi oluyor bu nasıl bir bağıntıdır? geçendede aracı yıkatırken şahin vardı bir tane sahibi benim araba çok iyi 3 te 140 ı görüyor dedi 4 e 5 e atmıyor heralde
yuh yani, birde şahinmi yapıyormuş o hızı....gülmek istesem araç sahibine saygısızlık etmiş olurmuyum acaba..