Sizce Nasıl ?

barış26

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün opel vectra 2.0 GLS aldım. 98 model. araç 125.000 km. de değişen ve boya yok kaporta üzerinde güneş yanıkları falan var hafifden. araçta 4cam otomatik,abs, xenon far, pioner ses sistemi 1 milyar değerinde (eleman öyle diyor), lpg 3aylık ve muayenesi 2014 ocak ayına kadar var. fiyatı ise 17.900 anlaştım. fiyat bana biraz pahalı geldi açıkcası birde gls olduğu için pek içime sinmedi ama bu özellikler bana yettiği için almaya karar verdim km. de çok uygun. sizce nasıl. yorumlarınız için teşekkürler.

hocam öncelikle hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan fiyat normal bence cünkü orjinal ve km düşük temiz araba bulmak zor. buluncada pahalı aldım diye tereddüt ediyo insan kafana takma keyifli bi aractır vectralar

Allah razı olsun abicim teşekkür ederim cevap yazdığın için böyle olumlu yorumlar alınca insanın içi rahatlıyor. :)

bilirim o duyguyu bende astra gl modelini almıştım. senin yasadığın duyguları yasamıstım ama sonradan yüksek km deki arabaların ve cok el değiştiren arabalardaki arıza sıklığını duydukca rahatladım bende ilk elden almıştım aracı

mhwn0.bmp

mhwnt.bmp

mhwpb.bmp

Hayırlı olsun kardeşim , Allah utandırmasın

Kazasız belasız en önemlisi cezasız diyelim

hayirlisi olsun 26 bizim oralar hafiften ....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkür ederim abiler amin. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Hayırlı olsun,aynı araca 4 yıl dere tepe tam 100.000 km bindim,banamısın dememişti.

Geri