Sizce Nasıl ?

üstüne gitme adamın, kırma hevesini, biz ne komple boyatılıp yoğun pasta cilaya maruz bırakılıp orijinal boyasıdır denen arabalar gördük, bunun yine güneş yanığı var :D Benim tek söylemek istediğim o fiyata mis gibi düşük kmli boyasız CD ler var, kılıflar ledler folyolar falan, eğer sahibinin içine sindiyse bizim yaptığımız yorumların da havaya uçması demektir :)
Acaba benim arabayı kaçtan okuturum ben, bagaj kapağında güneş yanığı var 20 21? edermi acaba :D

Herkese teşekkür ederim Allah razı olsun. Abi işte benimde aklıma takılan o CD almak istemiştim ama düşündümki cd deki + özellikler bende olsada olur olmasada olur. Temiz bulmuşken kaçırmayayım dedim. sonuçta bildiğim kadarıyla CD ve GLS modellerin motor performansları aynı sadece donanım aksesuar özellikleri farklı ?

hayırlısı olsun.Bir ay önce bende 98 GLS 'mi satan biri olarak yorum yapmak istedim,benim aracımda da lokal bile boya yoktu 140000 de orjinal kilometresi idi,137000 de tüpünü ben taktırdım,içinde sigara içilmemiş ve stepnesi hiç kullanılmamıştı,tek dezavantajı onda da güneş yanığı vardı ve ben bu aracı 15100 tl ye verdim.Kısacası bu fiyat 98 model GLS için çok geldi bana ( aynı temizlikte CD olsa normal olabilir )
Ama tabiki senin içine sindiyse sonra hiç arkana bakma çok güzel bir araba,Allah kaza bela vermesin.

Herkese teşekkür ederim Allah razı olsun. Abi işte benimde aklıma takılan o CD almak istemiştim ama düşündümki cd deki + özellikler bende olsada olur olmasada olur. Temiz bulmuşken kaçırmayayım dedim. sonuçta bildiğim kadarıyla CD ve GLS modellerin motor performansları aynı sadece donanım aksesuar özellikleri farklı ?

Vectra B kasalarda GL donanım en baz olanıdır..Motor olarak da sadece 1.6 100 hp lik motorla sunulur..Sürücü hava yastığı vardır ve ön camlar düğmelidir,tigra jantlarına benzer alaşımlı jantları ya da kapaklı olanları vardır..Klimalı olanlar zaman zaman çıkmaktadır(00-01 modellerde)..99 model vectralara kadar b1 diye ifade edilir..

GLS, GL donanımına ek olarak 2.0 136 hp lik motorla sunulmuştur.Arka camlar da elektriklidir ve araç klimalıdır..Sürücü hava yastığı ve TC şeklinde ifade edilen esp ile kendine has çelik jant sunulur..

CD, GLS donanımına ek olarak +3 hava yastığı,(ops)sunroof, sis lambası, dijital klima, yol bilgisayarı, far yıkama (o), deri koltuk(ısıtma)(0) , bel destekli ön koltuklar, arka koltuklarda kafa yastıkları, cd çalarlı ve rdsli radyo,kapılarda reflektörlü ışıklar sunulur..Makyajlı kasa olanlarda jantlar değişiklik gösterir ve far grubunda da değişim vardır..Bunlara b2 kasa denir..b1lerde 2.5 motorlara da rastlanır..GT versiyon da cd-cdx arasındadır, farkı motor değerleri ve şanzıman oranlarıdır.İç kapı kollarında krom malzemeler kullanılmıştır..

CDX, CD donanımına ek olarak xenon far,hız sabitleme, alaşımlı ve kedine has jant (1-2 jant opsiyonuda daha olabilir) 4lü cd okuyuculu radyo ve modern görünüm, ahşap görünümlü konsol, elektrikli koltuklar, benzin kesme özelliği vb özellikler mevcuttur..

Comfortlar ise b2 kasaların en düzüdür..Model yılında diğer ahbaplarıylqa rekabet açısından biraz iyileştirilmiştir..Dizel motorlar yanında 1.6, 1.8 benzinli motorları vardır..

B2 kasalarda yine 01 lerde elegance donanım çıkmıştır..Bunları tam olarak anlayamadım ama b2 nin CD donanımlılarıyla pek farkı yok gibi..

Bir de söylemeden geçemeyeceğim; 100.yıl serisi vardır opel vectralarda ki içi krem rengi deri döşeme ve dışı lacivert ya da vişne çürüğü olanlar çok hoşuma gidiyor..Bunlar da 2.0 136 hplik motorla otomatik şanzımanla sunulmuştu..B2 kasadır kendileri..

Devrine göre iyi araçlardır..Son zamanlarda özellikle CDX Vectralara yönelim var..Eksiğim ya da hatam olabilir..Şimdiden peşinen kabul ediyorum..Saygılar..

Son düzenleme:
Geri