Sizce Nasıl ?

barış araç süper kesinlikle memnun kalırsın. Bu aralar piyasa oldukça yüksek , makineye ısındıysan paranda yetiyorsa gerisi hikaye.

Araç gerçekten ilan sahibinin dediği gibi iyi durumda..Direksiyon simidinin aşınmamışlığından belli oluyor bakımlı ve orj kmli olduğu..İç döşemeler de destekliyor bu teorimi :D

Kesene göre çok güzel bi araç almışsın. milletin ağzı torba değil ki büzesin. yok kilometresinle oynanmış, yok akşam sabah ağır bakımlarına 5 milyar gidecek, yok yedek parçası çok pahalı, yok sanayiden çıkamazsın, yok cart yok curt gibi çatlak sesler çıkacaktır. eeeee!? onların bedeli 50-60 milyar. Bizim kesemiz bu. her geçen gün seveceksin aracını. hayırlı olsun. iyi günlerde, kazasız belasız sürüşler dilerim. ailemize hoşgeldin. çay içen mi?

Hisar-Monaco-Cay-Seti.jpg

hayırlı ugurlu olsun..almıssınız güle güle kullanın, araçta temiz duruyor..kazasız belasız günlerde kullanın..

Araç gerçekten ilan sahibinin dediği gibi iyi durumda..Direksiyon simidinin aşınmamışlığından belli oluyor bakımlı ve orj kmli olduğu..İç döşemeler de destekliyor bu teorimi :D

üstüne gitme adamın, kırma hevesini, biz ne komple boyatılıp yoğun pasta cilaya maruz bırakılıp orijinal boyasıdır denen arabalar gördük, bunun yine güneş yanığı var :D Benim tek söylemek istediğim o fiyata mis gibi düşük kmli boyasız CD ler var, kılıflar ledler folyolar falan, eğer sahibinin içine sindiyse bizim yaptığımız yorumların da havaya uçması demektir :)
Acaba benim arabayı kaçtan okuturum ben, bagaj kapağında güneş yanığı var 20 21? edermi acaba :D

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın

Km orjinalse, kaza boya değişen yoksa, bakımları aksatılmadan yapılmışsa bir iki fazla verilip alınır. Ucuza almak değil temizini almak gerekir :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

direksiyonun aşınmamasından bahsetmişsiniz ama bu araca deri direksiyon kaplatmışlar ondan aşınmamış gibi duruyor.. vectra gls lerin orjinalinde deri direksiyon yoktur :)

direksiyonun aşınmamasından bahsetmişsiniz ama bu araca deri direksiyon kaplatmışlar ondan aşınmamış gibi duruyor.. vectra gls lerin orjinalinde deri direksiyon yoktur :)

Bazılarında var Utku Abi..Ama demek istediğini anladım, yani direksiyon tek başına ölçü olamaz..Yine kol dayama yerleri, sürücü koltuğu, kapıların kolla temas eden yerleri, direksiyon, vites topuzu gibi şeylere komple birlikte bakmak gerekir..Belki o zaman kesinlik adına 1şeyler söyleyebiliriz...Nitekim araç orj km de ki o fiyata satılmış..

üstüne gitme adamın, kırma hevesini, biz ne komple boyatılıp yoğun pasta cilaya maruz bırakılıp orijinal boyasıdır denen arabalar gördük, bunun yine güneş yanığı var :D Benim tek söylemek istediğim o fiyata mis gibi düşük kmli boyasız CD ler var, kılıflar ledler folyolar falan, eğer sahibinin içine sindiyse bizim yaptığımız yorumların da havaya uçması demektir :)
Acaba benim arabayı kaçtan okuturum ben, bagaj kapağında güneş yanığı var 20 21? edermi acaba :D

Haklısın Mert, orası öyle..Ben olsaydım abinin yerinde deri koltuklu ve ısıtmalı sunrooflu bir cd alırdım gls yerine..GLS GL nin aynısı sadece 2.0 motorlu..S zaten super demek..Dediğine katılıyorum; abi zaten donanımında değilmiş, bize de hayırlı olsun demek düşer..

Senin araç 16750 eder tahminim..:rolleyes: ya da 17500 yazarsın eğer satacaksan, 17ye verirsin, misal ;) ama daha altı olmaz :(

Geri