barış araç süper kesinlikle memnun kalırsın. Bu aralar piyasa oldukça yüksek , makineye ısındıysan paranda yetiyorsa gerisi hikaye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araç gerçekten ilan sahibinin dediği gibi iyi durumda..Direksiyon simidinin aşınmamışlığından belli oluyor bakımlı ve orj kmli olduğu..İç döşemeler de destekliyor bu teorimi
Araç gerçekten ilan sahibinin dediği gibi iyi durumda..Direksiyon simidinin aşınmamışlığından belli oluyor bakımlı ve orj kmli olduğu..İç döşemeler de destekliyor bu teorimi
direksiyonun aşınmamasından bahsetmişsiniz ama bu araca deri direksiyon kaplatmışlar ondan aşınmamış gibi duruyor.. vectra gls lerin orjinalinde deri direksiyon yoktur
üstüne gitme adamın, kırma hevesini, biz ne komple boyatılıp yoğun pasta cilaya maruz bırakılıp orijinal boyasıdır denen arabalar gördük, bunun yine güneş yanığı var Benim tek söylemek istediğim o fiyata mis gibi düşük kmli boyasız CD ler var, kılıflar ledler folyolar falan, eğer sahibinin içine sindiyse bizim yaptığımız yorumların da havaya uçması demektir
Acaba benim arabayı kaçtan okuturum ben, bagaj kapağında güneş yanığı var 20 21? edermi acaba