Sizce Ne Oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sudanes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asit bazlı bir madde bosuna dusunmeyin arkadaslar sıcak soguk asfalt filan olamazki biri atmıstır atıgı yada dokmustur yola sende ustunde durmussundur.zaten on tekerleklerde yok sıcktan filan olsa hepsine olurdu.

ArkadaŞlar AÇikliyorum
Lastİklerİn Markasi Yokohama V 550 Serİsİ
O Erİme İzlerİ Benİm 70-80 Km Hizla Gİderken Anİ Bİr Şekİlde Frene Basmam Sonucu OluŞmuŞ :)
Sİze Ne Kadar İnandirici Geldİ Bİlmİyorum Ama Ben Yokohamayi TÜketİcİ Haklarina Dİlekce İle Dava Edİyorum
Lastİklerİm HenÜz 4 Aylik 2000 Km YapmamiŞtir Bİle
Ve Yetkİlİ ArkadaŞlar Bana Bunlarin DoĞal OlduĞunu İyİ LastİĞİn YanacaĞini SÖylÜyorlar Na Kadar Komİk DeĞİl Mİ?
Ne Kadar Salak Bİr Savun Ma DeĞİl Mİ
Demek Kİ Ben 220 230 YaptiĞimda Frene Basmak Durumunda Kalsa İdİm Demekkİ Bu Lastİkler GÜmleyecek Bende Bİr Yere Çakilacaktim
PaylaŞmak İstedİm :(
TeŞekkÜr Ederİm İlgİnİze
Lastİk Markasini Tekrar Yaziyimda Aklinizin Bİr KÖŞesİnde Bulunsun
Yokohama :::(

Performans lastiğimi belki yumşak hamurlu olabilir fakat bi teker neden olsunki::

üretim hatası olabilir.. ama böyle bi hata nasıl yapılabilir..

adamların verdıgı cevap yada savunma saçma...

ya arkadaşlar anlamadığım bu lastikler frenajla oldu enteresan olan
sadece arka lastiklerin bu duruma gelmesi
14-15 yıldır araba kullanıyorum bu da ilk frenajım değil nasıl olduğunu bir türlü aklım almıyor

Yaw ben diycektim kazık frenden dolayı böyle olur lastikler diye ama sonra arabaya baktım gt falan olunca araba , abs vardır onda dedim o yüzden bişii yazmadım, abs yoksa kazık frenden dolayı olur , lastik ne kadar yumuşaksa o kadar fazla olur haliyle aşınma.

sanki eksoz gibi geldi bana

Eğer izler, arime şeklinde değilde çizik şeklinde olsaydı çamurluk sürtmesi dicektim ama bu resmen erime..Bizim aile arabasına geniş yanak lastik takmıştık bir müddet sonra çok enteresandır ki arka çamurlukların uçları yani içe doğru katlanmış sac kendi kendine açık duruma gelmişti..benim gsi da da oldu aynı durum..sonradan farkettik ki yüksek süratlerde arabanın sert bi şekilde yaylanması halinde çamurluğun ucu lastiğe takılıyo dolayısıyla hem lastiği zedeliyor hem de çamurluğun ucu açılıyo (yalnızca arkalarda oluyo çünkü arka lastiklerin esneme yönü ön lastiker gibi değil)

turkiye enteresan bir ulke arkadaslar yokohoma olayi dogrudur inanirim....:)
camur olursan kazanirsin uygun olarak tabii....!
yoksa herseyi yedirirler....

selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri