punch P2 fiyatları nekadar ve nerden alabiliriz bende jbl 20cm 250w rms orjin kabinli bass war ve sony 250w rms anfi tek cıkışlı sadce bass anfisi satıcam panch p2 alıcan 2 edet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili kardeşim yaklaşık 15 seneden beri High power ses sistemleri ile uğraşıyorum kabin imalatı,power amplifier dizaynı,pasif crossover dizaynı,hoparlör tamiratına kadarçinde üretmeyen kaç tane firma kaldı kiönemli olan mühendislik kısmı işin
istedikten sonra kaliteli mallarda yapıyor çinliler ama alım gücü çok düşük olduğundan kötü mallar türkiye ye geliyor ve ucuz ucuz satıyorlar
fakat bu marka jbl olunca işler değişir
jbl i de beğenmedin ya helal olsun sana ne diyim
![]()
bkaraman' Alıntı:Sevgili kardeşim yaklaşık 15 seneden beri High power ses sistemleri ile uğraşıyorum kabin imalatı,power amplifier dizaynı,pasif crossover dizaynı,hoparlör tamiratına kadarJBL'içok iyi tanırım uzun yıllar bir çok hoparlörünü kullandım şuanda decade ve GTX-10 serisi iki adet hoparlörde evde yatıyor.diyeçeğim şuki 100 dolarlık çin jbl leri eski gtx serisi ile karşılaştırdım (rezonans frekans,frekans responsu) arada dağlar var herşeyi bir kenara bırak bu hoparlörlerin karton kutularını gördünmü bisküvi kutuları onlardan daha kalın Deneyimlerime ve tecrubelerime dayanarak söylüyorum bu 100 dolarlık jbl hoparlörlerin sonuçları hüsran
![]()
burak_1987' Alıntı:kardeş sen böyle diyosunda benim anlamadığım konu şu bu kadar memnun olan üye varken, sen şimdi bu ürünü kötülüyosun. ya bu kadar üye memnun oldumadığı halde memnun görünüyo yada sen bu işi onlardan daha iyi biliyosun. kullananlar memnunki burada ifade etmişler. inanıyorum ki bende memnun olacağım. ama söylediklerini de değerlendireceğim...
evet ben jbl'in 100 dolarlık bu ürünlerini beğenmiyorum bu da yılların getirdiği birikimin sonucu bunlar beni tatmin etmiyor sen arabanda gürültü istiyorsan al kullan ama sadakat(fidelitiy)bekleme parası kadar hoparlör diğer taraftan JBL e eşdeğer(marka belirtmiyorum) üreticilerin component hoparlörlerini 100 dolara alamıyorsun 12''jbl 100dolarburak_1987' Alıntı:kardeş sen böyle diyosunda benim anlamadığım konu şu bu kadar memnun olan üye varken, sen şimdi bu ürünü kötülüyosun. ya bu kadar üye memnun oldumadığı halde memnun görünüyo yada sen bu işi onlardan daha iyi biliyosun. kullananlar memnunki burada ifade etmişler. inanıyorum ki bende memnun olacağım. ama söylediklerini de değerlendireceğim...
bkaraman' Alıntı:evet ben jbl'in 100 dolarlık bu ürünlerini beğenmiyorum bu da yılların getirdiği birikimin sonucu bunlar beni tatmin etmiyor sen arabanda gürültü istiyorsan al kullan ama sadakat(fidelitiy)bekleme parası kadar hoparlör diğer taraftan JBL e eşdeğer(marka belirtmiyorum) üreticilerin component hoparlörlerini 100 dolara alamıyorsun 12''jbl 100dolar![]()
burak_1987' Alıntı:linkteki anfiden memnun mu? nefes alamıyoz derken bassı iyi mi vuruyo.
ben tek bass bağlıcam şimdilik
kutu derken bildiğimiz kutu yoksa tüp olarak mı?? bu fiyatkurt_35li' Alıntı:burak kardes bass jbl fiyattı ii sana kutula beraber 150 ytl bulunur