Sizce yakışır mı?

HAKANCEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün Bakırköyde turlarken çok hoş bir gtc gördüm.Ve çamurluklardaki sinyaller çok hoşuma gitti.Siyah 5 kapı astrada güzel durur mu? Aksaray a bakacam bi,varsa alıcam hemen..

bence çok güzel olmuş, 5 kapıya da yakışacağını düşünüyorum ama sanki bu araçta yay ve jantla birlikte bir bütün oluşturmuş gibi, yada bana öyle geldi...

sanırım önceden de konuşulmuştu forumda, bunun birkaç farklı uygulaması var.. hatırladığım kadarıyla, 1.seçenek böyle kedi gözlü yapışkanlı sinyaller var.. sadece çamurluğa yapıştırıyorsunuz ve oluyor.. geceleri ışık geldiğinde parlıyor..

2.seçenek ise, çamurluğa sinyal boyutunda bir delik açılıyor ve resimde gördüğünüz tarzda sinyal takılıyor..

daha fazla bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler.. benim bildiklerim bunlar (doğru-yanlış)

bence çok hoş olmuş. kaba olmamak kaydıyla 5 kapıdada güzel durur. birde beyaz olması gerekir diye düşünüyorum.saygılar

Saturn Astralardaki gibi,bencede yakışır ama (siyah gtc kadar değilsede)4 kapılılarda arkaya öndekinden farklı koymuşlar..

08.saturn.astra.340.jpg

08.saturn.astra.r34.1.500.jpg

08.saturn.astra.whl.500.jpg

2008_Saturn_Astra_ext_11.jpg

Son düzenleme:
bence yakışmaz... ne o öyle eski 302 ler gibi..

bence bazı araçlarda iyi duruyor .. bu araçta da iyi durmuş ama yay ve spor jantlar bir de araba GTC... hepsinin etkisi var..

Geri