Sizce2011 1.4 TSI PASSATMI YOKSA 1.4T Opel ASTRA SEDAN COSMO MU ?

Ynt: Sizce2011 1.4 TSI PASSATMI YOKSA 1.4T Opel ASTRA SEDAN COSMO MU ?

astra  dizel mantikli duruyor

Astra nın iç hacmi Passat a göre çok dardır ancak Passat ı sevmiyorsanız Astra yı beğeniyorsanız kimse birşey diyemez; bazen en iyi araç en beğendiğinz araçtır ve buna göre bazı artıları eksileri göze alınabilir.

aynen ustad arabanin yola gdisi verihi guven o ic tasarimi farlar krom izgaralar falan muthis ya passatta araba tamam ama bunun kadar dolu diil

AbdulSamed24 link' Alıntı:
astra  dizel mantikli duruyor

Bir dizel kullanıcısı olarak test etmeden almayın derim. Yanlış anlamayın ben çok memnunum ama ben bu aracı köküne kadar ekonomi yapsın diye aldım ondan dolayı memnunum. Siz biraz performans arıyorsanız sizi üzebilir.

1.4T performans super ama cok yakiyor
1.3cdti performans yok ama az yakiyor  general_Pray

1.4T performans super ama cok yakiyor
1.3cdti performans yok ama az yakiyor  general_Pray

1,4T çok yakıyor derken şu an kullandığınız Passat'tan fazla değil tüketimi onu söyleyeyim. Bu arada DSG mi sizin araç.

manuel yol 2bin devire gelmeden vites yukseltiyorum ve 9.8litre gosteriyor

manuel yol 2bin devire gelmeden vites yukseltiyorum ve 9.8litre gosteriyor
astra 1.4T manueli 9,8den çoooook daha az yakacaktır.size şöyle bir tavsiyem var.eğer aceleniz yoksa 1.6 dizel üretiyor opel.2014 model insignia ve astrada kullanılacak.hem performansı iyi hem de dizel.

Astra sedanın iç hacmi dışında size çok sıkıntı yaratacığını düşünmüyorum. Ben olsam passat ile devam ederdim.

Sık sık Passat Variant kullandığım için rahatlıkla konfor ve sürüş zevki konusunda Passat'ın -doğal olarak daha üstün olduğunu söyleyebilirim. Daha tok bir yapı, daha iyi bir ses sistemi, daha üstün bir yalıtım ve daha kaliteli malzemeler. Elbette bir D sınıfı ile C sınıfı arasındaki doğal farklar bunlar.

Ancak sedan bir Passat'a göre bir Astra Sedan daha estetik görünüyor dışarıdan benim için. Bir Jetta'yla karıştırmamak için arkasındaki model ismine bakmak zorunda kalacağım bir araba almazdım. Dış görünümü ne yazık ki sıradan, oysa Astra Sedan görünüm olarak dikkat çeken zarif hatlara sahip.

22 yaşında olsaydım sanırım konfor ve malzeme kalitesinden önce arabanın ne kadar dikkat çekeceğine odaklanır ve Astra Sedan'ı seçerdim. ((:

Geri