Sizce2011 1.4 TSI PASSATMI YOKSA 1.4T Opel ASTRA SEDAN COSMO MU ?

Ynt: Sizce2011 1.4 TSI PASSATMI YOKSA 1.4T Opel ASTRA SEDAN COSMO MU ?

full+full cosmo astra tercihim olur.çünkü passat a fazla miktarda para isteniyor.donanım olarak cosmo ya göre - si var

uguur link' Alıntı:
full+full cosmo astra tercihim olur.çünkü passat a fazla miktarda para isteniyor.donanım olarak cosmo ya göre - si var
+1

passatmı bilmem ama değiştirsem D sınıfı alırım eğer tüm c sınıflarının süspansiyonları  böyle  sesli  ise abimin passatta sadece  tıss tıss sesi duyuluyor  bizimki maşallah tangır tungur şangır şungur

sem1903 link' Alıntı:
passatmı bilmem ama değiştirsem D sınıfı alırım eğer tüm c sınıflarının süspansiyonları  böyle  sesli  ise abimin passatta sadece  tıss tıss sesi duyuluyor  bizimki maşallah tangır tungur şangır şungur

O tangırtılar sert ayarlı D segmenti araçlarda da duyulabiliyor, neyseki sesli sistemlerin çok sağlam yapılarının çalışma gereği ses ürettikleri de yetkili servislerin ya da özel servislerin iddiaları arasında.

Passat şu an 66000 tl 1.4tsi 122 bg astra ise 58000tl.

Benzer donanım dizel 2 araç arada 8 bin tl ve açıkcası astra sedanla jetta aynı passat bence değil ama yinede astra dış görünüş tasarım olarak daha iyi ama passatın genişliği o kadar yok dar gelebilir biraz ama diğer konularda üzceğini hiç zannetmiyorum:)

mmtcopur link' Alıntı:
Valla size şunu soyleyim passat güzel ama parasını hak etmiyor bu gün 80 binin üstüne bir fiyata satılıyor dizeli ben sahsen bu paraya Volvo s60 alırım ki pasaattan kat kat üstün bana göre

s60 da denizi geçmiş derede boğulmuş. Bu sınıf araba aile arabası, D segmenti. Sen bu arabaya o kümes kadar bagajı hangi mantıkla koyarsın anlamak mümkün değil. Çok beğendiğim bir araç ama listeme girer mi imkansız. Dişe dokunur 1.6 ları 100bin üstü üstelik. 100bin üstüne çıkacaksam c180 olsun sevabıyla günahıyla olsun.

sinif farki war.. astra C segmenti, passat D segmenti. bi ust sinif araclara girior..

ama yinede zevk meselesi. astra genc ruha hitap ederken, passat agir abilere hitap eder.

100 binin üstü olan modeli otomatik vites en ful 1.6 dizeli 88 bine bırakıyorlar illa otomatik alacaksanız premium olanı var fulun bi altı donanım olarak passat comfortline dan geri kalmaz ha bagaj diyosun hiç görmedim dar olduğunu bilmiyorum bi fikrim yok ama genede s60 listenin en uatund. C180 e gelince geçenlerde bir arkadaş sıfır aldı dedi sizi gezdireyim bindik arabaya 5 kişi bi baktık teker çamurluga surtuyor çocuk odur budur 4 kişiden fazla bindirmiyor bazı yollarda 4 kişi ile bile yapiyormus. Şimdi sen 100-110 bin lira verip araba alacaksın ama binemeyeceksin çok çok saçma Audi a4 desen harika ama oda çok pahalı. Sonuç olarak s 60 candir

Kişisel zevk tartışılmaz. :) Ama c180 de öyle birşey ben görmedim. Zaten mercedes buna izin vermez. Ben astra da bunu yaşamıyorum ki o durum o araca has bir hatadır bence. Bagaj inanılacak gibi değil resmen şaka. 90 bin de verilmez ikinci eli ölü nedense. Bu paraya 2012 üç beş binde amg alırdım. Satarken biri 55 60 diye ıkınırken diğeri 80 e elini öpene. :)

eketen link' Alıntı:
Kişisel zevk tartışılmaz. :) Ama c180 de öyle birşey ben görmedim. Zaten mercedes buna izin vermez. Ben astra da bunu yaşamıyorum ki o durum o araca has bir hatadır bence. Bagaj inanılacak gibi değil resmen şaka. 90 bin de verilmez ikinci eli ölü nedense. Bu paraya 2012 üç beş binde amg alırdım. Satarken biri 55 60 diye ıkınırken diğeri 80 e elini öpene. :)
servise götürmüş opisyonel olarak farklı bir jant seçmişti jantdan dolayı demişler şaka gibi mercedes bunu yaparsa artık düşünün

Geri