Size Verilen Trafik Sigorta Teklifleri?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cemil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cemil

Yönetici
Başkan
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Önümüzdeki ay Trafik Sigortası yaptırıcam..Bana verilen teklifler en düşük 650 lira...Size nekadar teklif ediliyor ?

• Beğen
Tepkiler: Murat
Önümüzdeki hafta benimde bitiyor abi teklif alayım haberleşiriz

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Önümüzdeki hafta benimde bitiyor abi teklif alayım haberleşiriz
Tamam kardeşim... 2 yıldır Unico dan yaptırdım ve uygundu..Bu yıl 800 küsüre çıkarmışlar ama son 10 gün kala gerçek teklifler geliyor...Bekleyip görelim :) ...

• Beğen
Tepkiler: Murat
Önümüzdeki ay Trafik Sigortası yaptırıcam..Bana verilen teklifler en düşük 650 lira...Size nekadar teklif ediliyor ?
Geçen sene 694tl axa sigorta ya yaptırmışım bakalım bu sefer kaç çıkacak

Kasim gibi 560 lira cikiyodu bakalim buyil neolacak benimde

Hasarsızlık indirimi kişiye göre değişiyor ve buna bağlı olarak fiyatlar değişiyor...Peki aracın marka ve modeline göre değişiyormu bu fiyatlar ?..Birde şuvar,eskiden eşinin veya babanın üzerine yapardın aracı ve fiyat düşerdi..Bu olaylar kalktı heralde :) ...

Degisiyor, basamak durmuna gorede degisiyor, arac sayisina gore degisiyor. Mesela ben 7. basamaktaydim. 560 tl cikiyodu. astrayi almadan once palio vardi sigortacinin uyarmamasi uzerine eski aracin satisini vermeden yeni araca sigorta yaptirdigim icin 5. basamaktan islem yapmis 799 lira vermistim. Kasim ayinda. normalde diger aracin satisini verseydim 560 lira verecektim

• Sigorta primi hesaplaması yaparken ilk dikkat edilecek nokta aracınızın modeli ve markasıdır. Bu iki özellik aracınızın ne kadar dinamik ve atak kullanılabileceğinin göstergesidir.
  • Trafik sigortası hesaplamalarında baz alınacak bir diğer değişken sürücünün yaşı ve mesleğidir. Yaşa bakılmasının sebebi; gençlerin kaza yapma olasılığı yaşlı sürücülere oranla daha yüksek olmasıdır. Mesleğe bakılmasının sebebi ise; mesleği gereği her an trafikte bulunan kişilerin risk oranının daha yüksek olmasıdır.
  • Sigorta primi hesaplanırken bakılacak bir diğer nokta da sürücünün geçmiş yıllardaki hasar geçmişidir. Uzun yıllar hasar talebinde bulunmamış sürücünün ödeyeceği prim oranı elbette sıklıkla kazaya karışan bir sürücüye göre daha düşük olacaktır.

Benimde 7. Basamak...Geçen sene şimdiki kullandığım araca 624.99 çıkmış ve yaptırmışım...
2 yıldır Unico sigortadan yaptırıyorum..Son çıkan teklif aşırı saçma...
Marka ve model :2012 Astra J 1,3 Cdti Dizel Edition paket....
2017-2018=509.66
2018-2019=624.99
2019-2020=800 küsür..
Çok aşırı derecede yükseliyor fiyatlar...

• Beğen
Tepkiler: Murat ve Zafer715
Ben sanırım 600 civarında yaptırmıştım, Sigorta ve kasko konusunda en önemli konu Muafiyettir. Lütfen dikkatle inceleyiniz. Benim Ev sigortasında ağzım yandı sizinde yanmasın...

Geri