Sizin Opelinizde 30.000 Devire Kadar Hantalmı..?

bildiğim kadarıyla aracın dışarıya bıraktığı kirlilikle alakalı... emisyonları karşılası için egr denilen bir uygulama war... iptal ettir işe yaramaz...

bendede var benzer bir sorun.. 0'dan 8000'e kadar iyi ama 8000d/d den sonra gitmiyor :D

arkadasım 100 km 6.7 sn de cıktım 130 a kadar super hızlanıyor 150 den sonra sallanıyor araba astra 1.6 elegance (esp ) 16 cant lar war

dragon' Alıntı:
bendede var benzer bir sorun.. 0'dan 8000'e kadar iyi ama 8000d/d den sonra gitmiyor :D

:cry: :cry: :cry:

aynı olay benim arabamda da var. 3000 devire kadar cılız bir gidişi var. ama 3000 den sonra kurt gibi atılıyo. hele birde 1. vitesten itibaren yüksek devirde kullanırsan çok daha hızlı. ayrıca düşük hızda yüksek viteste kullanmaya çalışırsan araba yığılıp kalıyo. ve gaza bastığını hissetmiyorsun.

Arkadaşım motorların max tork-beygir bandı vardır ve bu aralıkta motorun en iyi performansı sağlar ;)
Senin aracının 3bin d/d dan sonra hızlanması gayet normal...
Ama gücü seni tatmin etmiyorsa POWERBOX tak ugraşma başka işlerle ;)
Mantzel Powerbox güç bandını ortalama 300d/d aşagıya çeker :D

kayhan' Alıntı:
Arkadaşım motorların max tork-beygir bandı vardır ve bu aralıkta motorun en iyi performansı sağlar ;)
Senin aracının 3bin d/d dan sonra hızlanması gayet normal...
Ama gücü seni tatmin etmiyorsa POWERBOX tak ugraşma başka işlerle ;)
Mantzel Powerbox güç bandını ortalama 300d/d aşagıya çeker :D

POWERBOX dedin olay çözüldü dimi dostum ...:) ...
şunu bi anlatta bilelim hee.... yeniyomu o nedir :confused:

Mantzel Powerbox kaç lira ne işe yarar nası takılır... sende varmı memnunmusun tavsiye edermisin ????????????????????????????

bendede 2004 1.6 astra var ama dediğin gibi bir sorun yaşamadım.ancak 1 ve 2 viteslerin torku 3. vitesten düşük olduğu için öyle hissediyor olabilirsin.

Geri