Fanın çalışmasında bir sıkıntı yok. Aracı stop edene kadar durmaması ilginç... Sanki 2019 değil de 15-16-17 yıllarına ait Astralarin termostatından takılsa fan gerekli olunca devreye girer çıkar gibi bir mantık yürütüyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum... Bu fanın böyle sürekli çalışmasını sağlayan termostat ve içindeki müşürse eğer? Teknik bilgiye sahip bir arkadaş cevap verirse sevinirim. Çünkü konuyu açan arkadaş termostatın değiştirildiğini ve sorunun çözüldüğünü söylüyor. Yüksek ihtimal kendi üzerindeki termostatın aynısını takmadilar. Yalnız onda da şöyle bir durum var termostat değişiminden sonra... Konu sahibi yukarda dedi ki: 'Hararet 90ın üzerine çıkınca fan devreye giriyor, 90a geri getirip devreden çıkıyor. Orjinal halinde ise asla 90ın üzerine çıkmıyor bu çalışma şekliyle.Merhaba , Malesef 2019 Aaralcar da bu motor özel olarak yapılmıs. Ben iki kere servise gösterdim ayrıca sikayet olusturdum yetkililer aradı bu araç böyle üretildi ve böyle tasarlandı yapacak birseyimiz yok diyorlar.Aracı kullanırken yalnız bir sey dikkatimi cekmisti LPG ayar yaparken arac hararetim 90 derece gösteriyor ama , Ustanın arabaya bağladığı bilgisayar motor ısısını 108 derece gösteriyordu o zaman bunu önemsememiştim. Belki gerçekten motorumuz cok ısınıyor ve o yüzden calısıyor bu fan bilemiyorum. Bu yüzden bende satacağım arabayı en kısa zamanda...
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi