daha önce yazmıştım ama tam emin olamadım.'coollant level' soğutma suyu seviye eksik anlamında yanılmıyorsam fakat su eksik değil tamamen normal seviyede hararet 90'ı geçtikten sonra 95'ler civarı bu uyarı yanıyor neyse check ediyorum gideceğim yere ulaştıktan sonra bunu tecrübe ettim şöyleki en az 1.5 saat sonra tekrar motoru çalıştırdığımda arıza uyarısı vermiyor.müşür arızası olabilir mi? birde yağ soğutucusu arızalanmıştı soğutma suyuna yağ kaçırıyordu.depodaki su aynı tahin gibi oluyordu.soğutucuyu değiştirdik o halledildi fakat arabanın içine koku geliyor yanık yağ kokusu gibi acaba daha önce bir yerlere sızan yağın kokusumu ne bileyim eksozun veya sıcak aksamların üstündeki artık yağın kokusu mu? çalışır durumda arıza uyarısı vermiş haldeyken dolayısıyla hararette yüksekken kaputun içinden duman hareketleri gözlemliyorum işte o anda içeriye koku fazla geliyor ama arabanın çalışmasında çekişinde hiçbir problem yok lifte kaldırdık alltaki contadan sızdırmıştı onu da değiştirdik konuyla ilgili arkadaşlardan yorumları bekliyorum.İnşallah önemli birşey değildir..