Ben önceki aracımda komple soğutma sıvısını 6.yıl değiştirmiştim. Yanılmıyorsam 6 lt' ye yakın sıvı aldı. 3lt' sini GM orjinal Kırmızı (Pembe) organik antifriz kullandım. Kalanını da BP' den aldığım saf su kullanmıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle oluyor motul orj. Ürünleri nasıl sahteleri nasıl internette örnekleri var onlara göre almak ve bilindik yerden almak lazımMotul hem yağ hem antifriz benzeri ürünlerde çok ön plana çıkmaya başladı. Mutlaka ürünleri kaliteli olduğu içindir. Ancak öyle bir ülkedeyiz ki hangi marka ön plana çıksa hemen piyasa onların sahteleri ile doluyor.
Opelde motul optimal antifiriz direk opel onaylıdır üzerine mocool yeterlidir 3 4 derece daha iyi soğuyor motor
Evans'a ben de denk geldim. Ömürlük olduğu belirtilmiş. Vaad ettiklerini gerçekleştirebiliyorsa mükemmel bir ürün. Fakat 5lt'si 600tl'ye yakın tutuyor değer mi bilemedim.Sulandırılmıs antifriz kullanimi uygundur, simdilerde evans diye bir sogutma sivisi duydum onu arastiriyorum. Merak edenler icin internet adresi google da var videolari var ama bir kullanicinin agzindan canli duymak daha mantikli geliyor
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evansın şöyle bir handikapı var eğer bir gün yolda lazım olursa bulmanız imkansız ama saf su ve antfriz bütün benzinliklerde var.Evans'a ben de denk geldim. Ömürlük olduğu belirtilmiş. Vaad ettiklerini gerçekleştirebiliyorsa mükemmel bir ürün. Fakat 5lt'si 600tl'ye yakın tutuyor değer mi bilemedim.
Kullanım kılavuzunda saf su ibaresi göremedim.Yanlış bilgi soğutma sisteminde sulu sıvı kullanılacaksa kesinlikle saf su+antifriz kullanılır yada evans tarzı susuz hazır sıvılar kullanılır.
Motul mocool aslında ss motosikletler içindir. Şehir içine girince acayip hararet yaparlar onun için üretilmiştir fakat benim motor 15 derece düşük çalışınca hep çalışma sıcaklığına gelmek için fazla yakıt tüketiyordu boşaltıp su+antifrize geçmiştim.
Opel için hangi motulun antifrizi kullanmalıyız orjinali pempe ama motulda gm onaylı olan turuncu pembe olanı vw onaylı sadece
Ben her değişimde yıkama sırasında bile saf su kullanıyorum saf suyu kimyacılardan alırım diğerlerinin ne olduğu belli olmuyor
Kullanım kılavuzunda saf su ibaresi göremedim.