Ynt: Soğutucu suyu az
1.soru için bence Mücahit bekleme 500km daha erken bakım her zaman iyidir gerisi hakkında bir fikrim yok
2.soru yağın fazla mı ki acaba ya da önceden fazlaydı ama sen aracı sıkıştırarak kullandıysan taşa taşa normale gelmiş olabilir yani bakımda aracına filtreyle beraber 4lt konması gerekirken + filtre var diye 4,5lt yağ konmuş olabilir
mucahitduran link' Alıntı:Bugün aynı hatayı benim araçta verdi... Suyum çok minik bir şekilde azalmıştı geçtiğimiz günlerde... Araba da 14.500 KM'de bakıma sokacağım diye su koymadım ama çok eksikte gözükmüyor... 15.000 KM'ye kadar beklesem bir sıkıntı olur mu veya bu bir arıza belirtisi falan mıdır?
Dün motor kaputunu açtığımda karter korumanın orada bir sürü yağ gördüm (yağdan siyahlaşmış). Ama incelediğimde herhangi bir yerden sızdırdığını görmedim. Aracın yağ ömrü göstergede %0 olsa da, yağını kontrol ettiğimde herhangi bir eksikliğe rastlamadım.
Yukarıdaki iki durum sizce bir arızanın habercisi midir? Aracın performansında vs. bir düşüklük hissetmedim...
sorularım yukarıdadır
1.soru için bence Mücahit bekleme 500km daha erken bakım her zaman iyidir gerisi hakkında bir fikrim yok
2.soru yağın fazla mı ki acaba ya da önceden fazlaydı ama sen aracı sıkıştırarak kullandıysan taşa taşa normale gelmiş olabilir yani bakımda aracına filtreyle beraber 4lt konması gerekirken + filtre var diye 4,5lt yağ konmuş olabilir