sokaktakii otopark sorunu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
savas abı onuda dıyorum ya 3 daıreye bı otopark yerı ayırma zorunlulugu var yasada ne kadar sacma dımı o yazdıgımda anlattgım otopark ayrmk ısteyen ızın verılmeyen mueahııtte yenı ınsaat ıste savas abı TÜRKİYE min guzel yasaları bunlar..

bencede otoparkı olan eve taşınmakta fayda var. sonuçta sizin evinizin etrafına koyanlarda ya komşunuz, yada sizin gibi kendi binasının önünde yer bulamamış biri.

yaa gercekten sıkıldım bu durumdan yaaa mıllet 32 lt gaz aldım uzun yolda ne kadar yapar dıye soru soruyor bende soruyorum sıze 32 lt gaz aldım 10 sokak arasında kac tur atsama bıter? benım durumum su anda bu yaaa araba kullananda arac alıyor kullanmayanda kendı sokagında yer olanda benım kapıma cekıyor olmayanda bıktım artık

Moderatör tarafında düzenlendi:
yaa gercekten sıkıldım bu durumdan yaaa mıllet 32 lt gaz aldım uzun yolda ne kadar yapar dıye soru soruyor bende soruyorum sıze 32 lt gaz aldım 10 sokak arasında kac tur atsama bıter? benım durumum su anda bu yaaa araba kullananda arac alıyor kullanmayanda kendı sokagında yer olanda benım kapıma cekıyor olmayanda bıktım artık

Yanlız şunu unutmayalım (seni suçlamıyorum, genel yazıyorum) sokaklar kamuya aittir, kimse bu sokağa araç koyamazsın, git aracını başka yere koy dükkanımın önünü kapatma diyemez, ama dediğin gibi kendi kapısının önü müsaitken başkasının kapısının önüne araba çekmekte hoş olmuyor . Hele bazıları varki apartmanın ana girişine, giriş çıkışı engelleyecek şekilde araba koyuyorlar ben de onlara çok kızıyorum. Gece biri rahatsızlansa değil sedye, tekerlekli sandalye bile geçemez :(.

Son düzenleme:
biraz degıl gercekten ayrıcalıkk var yaaa bu devlet padısahlıga bızlerde kölıle gıdıyoruz arkadaslar yaa adamın kapısının onunee koymuslar arac ne yapsın oda gelıp benım kapımın onune koyuyor eyw ama gırıs cıkıslara arac koyulması gercekten kotuu sıkayet ettım hala ses seda cıkmadı yaa en sonunda cagırıcam bı cekıcı bınamın onune 3 arabalık yer var ogun kımın arabası ordaysa cektırcem plakaları yazdırcam onun dısında bırı koyarsa cektırcemm devletın nede olsa bır boktan haberı yoook..

Ben Sivas'ta oturuyorum gördüğüm iki şeyi size izah edeyim;
Birincisi, insanlar Sivas gibi küçük yerde dahi işlerini görecekleri yere kadar arabadan aşağı inmiyorlar.Cadde ortası da olsa adam dörtlüyü yakıp işini halletmeye bakıyor.Zaten caddeler dar,haliyle trafik keşmekeş...

İkincisi, inanın artık çarşıda arabayı park edecek yer yok.Şehir planlaması sıfır denecek kadar az.Bundan önceki belediyi başkanı bir şeyler yapmaya zorlamış ama altyapı öyle 3-5 yıllık bir proje değil biliyorsunuz. Yani çarşıya gidince dahi paralı da olsa yer yok.Bitik artık. Bazen park ettiğiniz yer evinize daha uzak,inanın daha uzak. =) Bu durumda ya arabayı zevk için kullanmak kalıyor size ya da hiç kullanmamak...

Sizi çok iyi anlıyorum.

biraz degıl gercekten ayrıcalıkk var yaaa bu devlet padısahlıga bızlerde kölıle gıdıyoruz arkadaslar yaa adamın kapısının onunee koymuslar arac ne yapsın oda gelıp benım kapımın onune koyuyor eyw ama gırıs cıkıslara arac koyulması gercekten kotuu sıkayet ettım hala ses seda cıkmadı yaa en sonunda cagırıcam bı cekıcı bınamın onune 3 arabalık yer var ogun kımın arabası ordaysa cektırcem plakaları yazdırcam onun dısında bırı koyarsa cektırcemm devletın nede olsa bır boktan haberı yoook..
kaldıım harıc koymadıktan snra cektıremezsın o aracları o yolların hepsı kamu malı gecıyor

kaldıım harıc koymadıktan snra cektıremezsın o aracları o yolların hepsı kamu malı gecıyor

işte bende onu dıyorum hocam kamuu malıı ama bızı takan yok demekkı bu durumu gorende yoook gorulene kadar cektırırım kactane cekıcı tanıdıgım var hatta su anda bır hurda yıgını mınubuss duruyorr kapımda alıcam arabamdakı haydarııı gırısıcemm en sonunda yaa arabanın yurumeye mecalıı yoook bırde yer kaplıyor yaaaa :mad::mad::mad::mad::mad:

usta ıste onu kaldırtabılırsın hurda yıgını sahıpsız eger kı camları flean yoksa cekılebılır ama onunda sahıbı varsa cekılemıyor anca borcu harcı cıkcak felan trafıkte tanıdık olcak oyle cektrebılırsın.. bu kapılarının onune demır takanlar var ya kılıtlı felan onlarda yasak dırekt gelıp sokuyorlar polıse haber verınce

Geri