savas abı onuda dıyorum ya 3 daıreye bı otopark yerı ayırma zorunlulugu var yasada ne kadar sacma dımı o yazdıgımda anlattgım otopark ayrmk ısteyen ızın verılmeyen mueahııtte yenı ınsaat ıste savas abı TÜRKİYE min guzel yasaları bunlar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaa gercekten sıkıldım bu durumdan yaaa mıllet 32 lt gaz aldım uzun yolda ne kadar yapar dıye soru soruyor bende soruyorum sıze 32 lt gaz aldım 10 sokak arasında kac tur atsama bıter? benım durumum su anda bu yaaa araba kullananda arac alıyor kullanmayanda kendı sokagında yer olanda benım kapıma cekıyor olmayanda bıktım artık
o derece dıyorsun yanıı hocam ndn? illede zengınmı olmak gerekıyorr ayrımcılıkmı var bu ulkedeee herkeze esıt davranılması gerekılmıyormu?
kaldıım harıc koymadıktan snra cektıremezsın o aracları o yolların hepsı kamu malı gecıyorbiraz degıl gercekten ayrıcalıkk var yaaa bu devlet padısahlıga bızlerde kölıle gıdıyoruz arkadaslar yaa adamın kapısının onunee koymuslar arac ne yapsın oda gelıp benım kapımın onune koyuyor eyw ama gırıs cıkıslara arac koyulması gercekten kotuu sıkayet ettım hala ses seda cıkmadı yaa en sonunda cagırıcam bı cekıcı bınamın onune 3 arabalık yer var ogun kımın arabası ordaysa cektırcem plakaları yazdırcam onun dısında bırı koyarsa cektırcemm devletın nede olsa bır boktan haberı yoook..
kaldıım harıc koymadıktan snra cektıremezsın o aracları o yolların hepsı kamu malı gecıyor