Sökülmüş Cam Filmi Lekelerini Temizleme(YARDIM) cam filmi lekesi nasıl çıkar

tiner ve mazot koku yapabilir ama hott_buzz arkadaşın dediği gibi çıkarmıştım bende. oda parfümü vardı arabada onu sıktım ve sonra biraz bekleyip jilet le kazıdım. tertemiz oldu. ama jiletin ucundaki plastik kısmı kırmanız gerek.

benzin en temizi şimdiye kadar 5-6 defa film takıp söktüm arkasından benzim ama camda film kalmadığına emin ol jilet benzeri araçlar camı çizer mazot plastik aksamlara zarar verebilir yada fitillere

en kötü ihtimalle cam suyu ile çıkması lazım biraz bastırarak silmen lazım tabi sert cisimlerle çıkarmaya çalışma

Etanol kullan çok kolay cıkar.
Kolonya da cıkartır alkol sonuçta.

Ben bulaşık süngerinin arka kısmıyla çkarmıştım birazda cif yada camsil

camı sökersen hiçbişeye zarar verme ihtimalin kalmaz, iç döşemeyi sök. motordan ayır, yukardan al camı. bu kadar basit... sonra ister tiner,ister benzin, ister mazot, ister alkol , ister kolonya, ister sıcak su..

Benim bir sorum olacaktı.Bu sene mayıs gibi vizeye girdim ve cam filmleri hafif kusurlu olarak geçti.Benim bildiğim bu filmler 2. gidişinde sökülmesi gerekiyor. Umarın yanlış biliyorumdur. Bir kaç konuya baktım ama Tüv'ün ilk çalışmaya başladığından kalan konular :D:D

İşte nasıl sökmeliyiz ki iz vs. kalmasın ? :D

Bir sonraki muayenede tekrar hafif kusur olarak yazılıyor diye biliyorum ben, sökmenize gerek yok yani.

Geri