aseton
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar yeni konu açmadım arka camda tam resiz. üzerinde bir çıkartma var çıkarsam rezis. sıkıntı olurmu ve ne ile çıkar . Saygılar.
uzun süre durduysa o stickler ne ile çıkarırsanız çıkarın stickler ile birlikte rezistansın bir kısmıda çıkıyor.
illa sökmek isterseniz söktükten sonra rezistansın üzerinden iletken mürekkepli bir kalemle bir kaç kat geçmeniz gerekir.
tinerle 2 dk da tertemiz yaparsınız benim filmlerisöktüğümde kalan pislikleri,izleri vs tinerle çok basit ve hızlı şekilde temizlemiştim
teşekürler zaten havaların biraz ısınmasını bekleyecem havalar ısındımı sac kurutma makinası ile sökerim yanblardan korkum yok zaten onlar kolay tek korktuğum arka cam onuda sizin dediğiniz gibi yaparımBir tane sıcak hava tabancası veya çok güçlü saç kurutma makinası ile önceden ısıtın iyice, sonra yine ısıtarak yavaş yavaş çekin. Böylece yapışkanı ile beraber bile çıkabiliyor. Mümkünse yaz mevsimini bekleyin ve sıcak güneşin altında yapın bunu.
Kısaca ne kadar sıcak o kadar iyi Ben öyle çıkardım, rezistanslara zarar vermedim. Ama yan camları çok ısıtmamıştım, yanlarda baya yapışkan kaldı.