Sonunda - 54 İlde Kış Lastiği Her Araca Zorunlu

Birkac seneye yarı İskenderunlu olacak gibi duruyorum Aykan abi :)

İskenderun'a geleceksen düşünme bile...

Ama anladığım kadarıyla evlilik falan varsa iki-üç-dört-beş... falan düşün derim! :)

Marifet değil elbet vakit ve nakit bulabilirsem değiştireceğim ancak şöyle birşey var bendeki lastikler 4 mevsim lastiği yani çok zorlu kış şartlarına dayanacak kadar olmasada soğuk havalar için uygun lastik tabiri caizse akdeniz iklimine uygun lastik

bir diğer kış veya kar lastiği denilen lastikler daha fazla yakıt yakmanıza neden olur eğer zorunlu değilse ve akdeniz şehrinde iseniz bence araca fazladan yakıt yaktırmaya gerek yok

Zaten dipgaz sürerek 1.4tp motor ile 2.5 V6 CDX kadar yakıt tüketiyosun uğur. Seni pek etkilemez kış lastiği :D

DEĞİŞEN LASTİK (STEPNE) DE KIŞ LASTİĞİ OLACAK

Saçmalığa bak. Bendeki stepne ufak, bazı volvolarda ise zaten stepne yok, lastik tamir seti var. Bu ne ya, Türkiyedeki tüm araçlara ceza yazılıp, bağlanır bu uygulanırsa. Yada adam tipini beğenmez yazar buradan.

Gerizekalılık başka bişi değil. Stepne lastiğimi söküyorum, tamir seti koyacağım bu dangalak iş yüzünden.

Yedek lastiği kontrol edeceklerini sanmıyorum. Bir süre sonra kar buz olmazsa uygulama yapılmaz bence. Maksat karda buzda kar lastiksiz çıkan olursa trafikten men etmek.

DEĞİŞEN LASTİK (STEPNE) DE KIŞ LASTİĞİ OLACAK

Saçmalığa bak. Bendeki stepne ufak, bazı volvolarda ise zaten stepne yok, lastik tamir seti var. Bu ne ya, Türkiyedeki tüm araçlara ceza yazılıp, bağlanır bu uygulanırsa. Yada adam tipini beğenmez yazar buradan.

Gerizekalılık başka bişi değil. Stepne lastiğimi söküyorum, tamir seti koyacağım bu dangalak iş yüzünden.

Yazidan agir vasitalara uygulanacak gibi anladim bunu ben.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende stepnede yok Emre kardeş :D onun yerine simit tank var LPG yani :) ben ne yapacağım ?

Yazidan agir vasitalara uygulanacak gibi anladim bunu ben.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam net değil, umarım öyledir, memur arkadaş istediği gibi anlamaz.

yinede bir tüp lastik tamir köpüğü koymakta fayda var varsın göstermelik olsun.

Geri