Sonunda aldim yeni astra sedan :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Bu arada aracın resimleri ne oldu.

hayırlı olsun

Renk belli tabii ki !!!

şimşek gri (aracim gelmiş hafta içi plaka işlemleri vs den sonra sali en geç çarşamba günü teslim alacağim.daha önce katalogdan bakmiştim c.tesi gittim yakindan gördüm acayip güzel duruyor alacaklara tavsiyem olur)

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim

Allah herkese aracını kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah.Tekrar tekrar teşekkürler.:tesk::alkis:

benzınlı bu devırde. masallah :)

dizel i çok düşündüm ama !!!

benzınlı bu devırde. masallah :)
yeni astra sedan olacaktı alacağım araba ama dizel mi benzinli mi diye karar verirken açıkçası daha önce dizelini kullanan arkadaşlardan aldığım bilgilere istinaden benzinlisini almaya karar verdim açıkçası. amacım hiçbir zaman karalamak olamaz daha önce ki aracım da astra idi. ilk olarak 1.3 motor o kasaya hiç yakışmıyor bence ayrıca ilk kalkıştan kaynaklanan baskı balata sorunu, dizelin ağır bakım masrafları,ustamın da tavsiyelerine (kendine gelen araçlardan dolayı) uyarak bir de satılan yeni astra sedanlara bakarak (araç daha 5.000-10.000 dememiş dikkat edin hep dizel - neden acaba???- ayrıca internette bir de sikayetvar.com a bir bakın)tabi bir de zevk meselesi ben aracı sıkıştırırım dizel de buna gelmiyor gibi sebeplerden (bir de ben yılda en fazla 10.000 km yaptığımdan )dolayı benzinli aldım. açıkçası çok araştırdım ama bir de sizin bakıp karar vermenizi isterim. mantıklı mı, değil mi sizce ;)

Geri