Sonunda aldim yeni astra sedan :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sertcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani bana kalsa bende yılda hondamla 10 bın yapıyorum, motosikletimle 3 bin, corsayla da 3-4 bin, focus la da 1-2 bin km yol yapıyorum. hondam ve motorum benım, diğerleri çekirdek ailemin araçları. ama aracım dizel olsa muhtemelen 10 binden cok daha fazla yol yapardım :)

Dizel mi benzin mi ???

yani bana kalsa bende yılda hondamla 10 bın yapıyorum, motosikletimle 3 bin, corsayla da 3-4 bin, focus la da 1-2 bin km yol yapıyorum. hondam ve motorum benım, diğerleri çekirdek ailemin araçları. ama aracım dizel olsa muhtemelen 10 binden cok daha fazla yol yapardım :)
benim de anlatmaya çalıştığım şey de bu zaten aylık ortalama 600-700 km yol yapıyorum.yani senede 7.000 ile 8.500 civarı hadi 10.000 diyelim. bunun için baştan nakit olarak yakıt ücretini ödemem benim için mantıksız ayrıca bir de bakım masrafları var ki o konuya hiç girmeyelim. ayrıca dediğim gibi astra sedanlar için illa alıcam derseniz benzinlisini tavsiye ediyorlar.inanın çok araştırdım.görüşünüze saygı duyarım, dizel yakıt açısından ekonomiktir ama benim gibi az km yapan bir kullanıcı için mantıklı değil. yinede ilginize teşekkürler

hayırlı uğurlu olsun.benimde çok beğendiğim bir araba.ben alsam bende 1.6 benzinlisini alırdım.ama performansını bir denemek lazım.fotoları bekliyoruz

Geri