Sonunda Corsam Tamamlandi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atatürk' ün Imzasi Super Olmus :d Kaza Bela Vermesin

bu sana ne kadara mal oldu ve tam olarak neler yaptın ? ses sistemi falan var mı?

Iyi Dilekler icin cok tesekkurler..
Hepimize kazasi belasiz...

Araba..standart 17" jant ve alcaltilmis geldi...

Sonrada Turkiyeden Body kit ve OPC LINE yazilari
OPC Sinyal yapiskanlari...
OPC Anten ayagi...(spoyler yuzunde degistirmek gerekti)
Kapi esiklerinde metal corsa yazisi...
Arka yan + arka camda film var.
Sis Farlarinda Xenon parklarda beyaz ampul var..
Arkadaki butun yazilari soktum....

Bir tane egsoz ucuvar (simdilik idarelik)

Atatuk imzasi yine Turkiyeden geldi ama artik yok silecek yuzunden bazi harflar bozuldu cikarmak zorunda kaldim.

Fiyat hepsi parca parca ve ayri zamanlarda oldugu icin pek hatirlamiyorum...
Tesisat yok...Istiyorum ama Hirsizlik yuzunden yapmayacagim..

Erden , araban gerçekten çok güzel,Allah kaza bela vermesin,yalnız dikkat ettiğim tek eksiklik egzoz. Daha büyük birşey alırsan ve biraz daha içeri dogru gömersen cok daha güzel duracağını düşünüyorum

Erden , araban gerçekten çok güzel,Allah kaza bela vermesin,yalnız dikkat ettiğim tek eksiklik egzoz. Daha büyük birşey alırsan ve biraz daha içeri dogru gömersen cok daha güzel duracağını düşünüyorum

Emre cok tesekkurler tam bende senin araban icin ayni seyleri yazmaya baslamisken sen benden once yazmissin...
Acikcasi egsozu bende begenmiyorum ama...tamponlari degistirmek istedigimi icin bekliyorum...
Sende el yapimi tampon yaptirmayi dusunuyorsun herhalde..Ben Moskovada oldugum icin burada yaptiracak bir yer bulamadim..Turkiyeden bir kac firma ile konustum hepsi arabanin buraya gelmesi gerekiyor dedi...Eger sen bir sey yaptirirsan aynisini banada yapabilirler..

OPC on tamponu Ebaydan buldum ama hala getirtemedim..bir kac sansizlik oldu..

Bide Arka stoplari boyadin mi?

güzel olmuş kazasız belasız binin ;) moskovada da Atatürk'ün imzasının olması daha bir gurur verici ;)

Emre cok tesekkurler tam bende senin araban icin ayni seyleri yazmaya baslamisken sen benden once yazmissin...
Acikcasi egsozu bende begenmiyorum ama...tamponlari degistirmek istedigimi icin bekliyorum...
Sende el yapimi tampon yaptirmayi dusunuyorsun herhalde..Ben Moskovada oldugum icin burada yaptiracak bir yer bulamadim..Turkiyeden bir kac firma ile konustum hepsi arabanin buraya gelmesi gerekiyor dedi...Eger sen bir sey yaptirirsan aynisini banada yapabilirler..

OPC on tamponu Ebaydan buldum ama hala getirtemedim..bir kac sansizlik oldu..

Bide Arka stoplari boyadin mi?

Teşekkürler Erden =) arka stopları boyadım evet,daha doğrusu serviste boyattım. El yapımı tampon istiyorum bende,ancak orjinal tampona ek yaptırmayı düşünüyorum ben difüzör gibi. Eğer senin aklında olan model vs. varsa, bana da gösterirsen ve güzelse onu yaptırırım bende,böylece senin için de kalıp çıkmış olur.

Bu arada MSN varsa,ekle,daha detaylı konusabiliriz. : emreakca_15@hotmail.com

emre senin yerinde olsam orijinal opc tamponlarını takarım masraflı olur ama dört dörtlük olur kanımca

emre senin yerinde olsam orijinal opc tamponlarını takarım masraflı olur ama dört dörtlük olur kanımca

Aah ah hiç sorma :P Corsa OPC nin sadece arka tamponunu alabilsem yetecekti bana,ama malesef sadece arka tampon 2.610 YTL cik :D . O yüzden sadece arka tampon el yapımı olacak gerisi opc line.

Geri