Sonunda Corsam Tamamlandi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erden_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aah ah hiç sorma :P Corsa OPC nin sadece arka tamponunu alabilsem yetecekti bana,ama malesef sadece arka tampon 2.610 YTL cik :D . O yüzden sadece arka tampon el yapımı olacak gerisi opc line.

OPC nin tamponlari cok guzel..
Hem Turkiyeden hemde buradan arastirdim. Burada arka tamponu 1800 $ dolar gibi bir fiyata bulabildim...

OPC tamponlarini aradigim icin farkli bir model hic dusunmedim..

Son düzenleme:
OPC nin tamponlari cok guzel..
Hem Turkiyeden hemde buradan arastirdim. Burada arka tamponu 1800 $ dolar gibi bir fiyata bulabildim...

OPC tamponlarini aradigim icin farkli bir model hic dusunmedim..

Aslında sadece OPC arka tampon yaptırılabilir fiber olarak,zaten spoiler ve maşpiyer aynı,ön taraf da opc line olur biter =) . OPC arka tamponu soracağım fibercilere bir,sonra haber veririrm sana eğer oluyorsa =)

Aslında sadece OPC arka tampon yaptırılabilir fiber olarak,zaten spoiler ve maşpiyer aynı,ön taraf da opc line olur biter =) . OPC arka tamponu soracağım fibercilere bir,sonra haber veririrm sana eğer oluyorsa =)

Emre Opc Arka tampon yaptira bilirsen kalip parasinida paylasabiliriz.

Senden haber bekliyorum.. :-)

Aah ah hiç sorma :P Corsa OPC nin sadece arka tamponunu alabilsem yetecekti bana,ama malesef sadece arka tampon 2.610 YTL cik :D . O yüzden sadece arka tampon el yapımı olacak gerisi opc line.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
ciddi olamazsın azım açık 2610 woow ya yuh nediyeyim bencede kendin yaptır yarıyarıya mal olur heralde

güzel olmuş güle :) kullan flim konusunda bende hem fikirim camlar siyah daha güzel durur

güzel olmuş güle :) kullan flim konusunda bende hem fikirim camlar siyah daha güzel durur

Film konusunda..arkalarda zaten var onlere ise yaptirmaya cok sicak bakmiyorum..
Arabanin ici karanlik oluyor diye...
Burada zaten gunese hasret yasiyoruz...:confused:

OPC Tamponlari

tampon2er9.png

Geri