Sonunda INSIGNIA aldık

insignia fotolarını ne zaman koycaksınız yawww.. sitenin ilk insigniası koyun artık :D

Araba glir gelmez foto ları koyarım foruma

arkadaşlar ben 2 gündür geziyorum insigniayla vallahi bakışların üzerinizde olduğunu bilmek cok güzel :) foto heryerde cok olduğu için çekmek koymak aklıma gelmedi ama sizin için yarın bikaç ayrıntılı güzel foto eklerim. açık sölemek gerekirse ben bu kadar kusursuz bi araba beklemiyordum. direksiyonda kendimi özel hissediyorum o hissi veriyor. herkeze şiddetle tavsiye ederim.

ya ben test ettim 1.6 115 beygir olanını.. motor sesi çok hoşuma gitti gerçekten zevk veriyo araba.. yalnız arkadaşım araba görüntüsü gibi deil hafif yol tutuşu pek iyi değil falan dedi.. virajlarda nasıl yatıyo mu ? he bu arada el freni olayı çok güzel tek düğmeyle tek parmakla el freni tamamdır :D

Yatıyo mu? Ben tets sürüşünde hiç öyle bir durumla karşılaşmadım yol tutuş gayet iyi. 115 lik versyon vectra C 1.6 larla neredeyse aynı. yüksek devirlerde motor sesi kabine geliyor, ama bana da bu ses sportif gelmişti

test etmek nasip olmadı bi turlu insignia yı :(

arkadaşlar ben 2 gündür geziyorum insigniayla vallahi bakışların üzerinizde olduğunu bilmek cok güzel :) foto heryerde cok olduğu için çekmek koymak aklıma gelmedi ama sizin için yarın bikaç ayrıntılı güzel foto eklerim. açık sölemek gerekirse ben bu kadar kusursuz bi araba beklemiyordum. direksiyonda kendimi özel hissediyorum o hissi veriyor. herkeze şiddetle tavsiye ederim.

Hani fotoğraflar 2 gün oldu yahu.. ???

kazasız belasız 1000 ayrıca evet hani fotolar

fotoları bekliyoruz

ya arkadaşlar burda 2 gündür acayip yağmur var, valla sizin için çekip koyacam ama inanın cekecek fırsat olmadı. ama yarın yağsada yağmur çeker korum fotoları.

Geri