teşekkür ederim, bir arkadaşım kendi opeline delphi kullanıyor,onun hakkında ne dersiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsignia modelleri için tavsiye edilen motor yağı Opel 5w30 aracın benzinli ve dizellerde bakım aralıkları 15bin km. Yağ ne olursa olsun tam sentetik yağ kullanılmalı yeni araçlarda ilk bakıma kadar 1lt yağ eksiltebilir kurumlaşma yapacağından bu normal arada kontrol etmekte fayda var
Türkiye şartlarında turbosu bu denli hızlı dönen bir turbo dizel motor için 15k km yağ değişim peryodu korkunç uzun..Böyle Tavsiye ediliyor, yapmak zorunda değilsiniz..
Arabasına uzunca seneler binmeyi planlayan arkadaşlar iki yağ değişim zamanının tam ortasında bir kere sadece yağ değiştirmelidirler..
daha güzel bir açıklama olamazdıgerçekten öyle erken değiştirmek kişiye kalmış ,eğer diyorsan ben arabama uzun yıılar bincem motorum daha uzun ömürlü olsun ,o zaman zamanından önce yağını değiştireceksintecrübeyle sabittir... SAYGILAR..Bunu ben diyorum Opel demez zaten..İnsanlar araç tercihinde bakım masraflarınıda hesaba kattıklarından Opel bakımı masraflı dedirtmek istemez..
Turbo revizyon atölyemize Yetkili Opel servislerinden arızalanıp gelen turboları gördükçe Bu tavsiyemin önememine dikkatinizi çekmeyi uygun gördüm..
En basit mantıkla ne kadar sık yağ değiştirirsek sistem o kadar uzun ömürlü olur..Bunun muhasebesi kullanıcıya kalmış..Biz bilgilendirerek üstümüze düşen görevi yapalım..