Sonunda Kasırgamın fotosu

jant gerekli kasırgaya :) kazasız belasız sürüşler..

Kasırganın tamponlarda boyalı olsa daha şık olurdu yazın bekliyorum kayseriye kankaları tanıstıracaz iyi sürüşler burakcım

bu arabada angel olsa hakkaten çok değişir gibi duruyo:D rengini beğeniyorum ve kesinlikle jant istiyo gibi...bu arada lastik ölçüleriniz ne sizin ? jant kapakları benim corsanın 13 lük lere benziyoda merak ettim.. ayrıca mahalleyi göle çevirmişsin arabayı yıkıycam diye ehueh şaka:) çok büyük keyif arabayı evin önünde yıkamak..tabi sonra 2 gün bel ağrısı çekmiyceksen
Abi tek derdim oya gerçekten siyah angel,jant,sporyay,film bunları yaptımmı başka geriye ön logo iptali kalıyo oda okadar önemli diil:) jantlar abi 14" öle zaten jant kapaklarından baya canım sıkkındı bu jant kapağı adam akıllı oturdu acaba 13"miki:sorry: abi olsunya topu topu 2 kova su gölet olmaz:) walla o ayazda bi saat uğraştım bel ağrısından ziyade dondum:D ama işte araba sevdası böle bişey yıkayıp gecede çarşıya çıkmak ayrı bi zevkli oluyo:)

maşallah burak,0 gibi duruyo meret
plakası yeter zaten ;)
Walla Hakan abi bi saat uğraştım o hale gelmesi için olsun artıkya:) ama gecede öle 0 gibi kızılcıklıdan geçmesi bütün yorgunluğumu aldı oda ayrı bi güzellik:)
burakçım allah kazasız belasıs kullanmak nasip etsin benim sarı kızın fotolarıda yakında:)
İnşallah Kerim abi yıkanmış şöle cıyıl cıyıl sarı kızın resimlerinide görürüz inşallah:)
güle güle kullan:) Ehliyet hayırlı olsun kazasız sürüşler.
Saol abi allah olmayanlarada versin sabrın sonu selametmiş bugünlerin hayali kura kura en sonunda ulaştım:)
jant gerekli kasırgaya :) kazasız belasız sürüşler..
Walla abi dediğin gibi en büyük yaralarımdan birisi heleki bu jant kapağından önce ne takarsam yüksek hızda bi bakıyorduk hııyyyt bi ses arkada kapak:kop: çok iğrenç bi durumdu silah gibi kullanılabilir yani:D
Kasırganın tamponlarda boyalı olsa daha şık olurdu yazın bekliyorum kayseriye kankaları tanıstıracaz iyi sürüşler burakcım
Abi asıl yarama sen bastınya:cry: aslında en yakın zamanda pasta cila bide tamponlar boyanacaktı ama servisteki usta saolsun soğuttu bu tamponun üstünde boya durmaz dedi:( kavlar giderdedi:( şimdilik oda kaldı:D neyseya bölede keyfi çıkıyo:D yazın kankası %100 Kayseride aslında şubatta da geldide ben yoktum:( babam iş için gittiydi:D kısmet yazın hasret biter:)

burakcıgım ellerine sağlık pırıl pırıl yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle...

kazasız belasız kullan tyemiz inş modlu günlerinide görürüz ;)

Geri