Sonunda Kasırgamın fotosu

burakcım başka başlıklarda epeyce lafını ettim ama yine bi özetliyeyim hem bilgi hem ibret olsun ;
motor felaket yağ yakıp çok düzensiz çalışıyordu, dizelmiş gibi sesi vardı, ben de iyice yatak falan sarmadan götürdüm inceldiği yerden koparttım

bu hale gelme sebebi 150000 km yi devirmiş olmasından ziyade, malum çerkezköyde yaşıyorum, bölgenin de yabancısıyım bilmediğimiz yerlerde,doğruyu öğrenene kadar abu sabuk bakımlar yaptırdım
son bi karter-krank contası değişimi yaptırdım kucağa alacaktım motoru ki şimdiki servisimi buldum
yani aracı o kalitesiz, ehli olmayan kişilerin yaptığı bakımlar bu hale getirdi
bakımlarına vs. güveniyorsan hiç korkma bin binlerce km git :D
+ ben aracı aldığımda 84000 km deydi o zamana kadar başına ne geldi o da çok net değil :rolleyes:
araç üstünde değişiklik yok aldığım gibi duruyo, bi tek plakalıkları söküp attım harfleri kalınlaştırdım o kadar ;)
Saol hakan abi verdiğin bilgiler beni baya bi bilgilendirdi teşekkürler demekki araca binmek istiyorsam biraz daha dikkatli kullanmam gerekecek+yetkili servis illaki bende bi örnek vermek istiyorum sağ arka kapının kilit motoru bozulduydu nese onu değiştirdi ertesi gün kapı açılmadı:kop: nese babamla dedik servisten başka yer bizi bozar dedik öle gitttik nese adamlar güzelcene sorununu halletti sonra plastiği takarkende güzelcene izole ettiler baya bi memnun oldyduk :D

Buda migrosun önünden çektiğim bi kaç foto telefondan çektiğim için pek düzgün çıkmadı ama :)
1-)
grnt007ui6.jpg

2-)
grnt010ov4.jpg

3-)
grnt012cw0.jpg

devamı gelecek......

İlk önce kazasız belasız kardeşim.. Tamponları boyatmak istiyormuşsun bunun tamponları 94 den sonra çıkan Astra GSİ lerle aynı deilmi ? aynıysa onlar boyalı ve sorun olmuyor Bundada olmaz diye düşünüyorum ;)
Walla samet abi bende servisteki ustanın yalancısıyım kaportacıyla zamanında ahbab olduyduk o yüzden oda abi sen yabancı diilsin dedi şimdi sen 300 lira vercen ertesi gün park ederken yanlışlıkla duvara sürttümü plastik olduğu için ne olursa olsun boya kavlar dedi bende onun yalancısıyım bir bildiği vardır elbet;)

Burak o ne öyle be arabanı bir yıkat kardeşim:):) Allah kaza bela vermesin
Haklısın Mustafa abi geçen gü yıkattım yanlız evde kalmış telefonum sonrada kar başladı yine çekemedim:( ama yıkanmış fotolarını çekicem o zaman araç harika duruyo çektiğim fotolarda araç en az bi ay yıkanmamış haldeydi:D (kahretsin çok pasaklı adamım;) )

walla Hakan abi şimdi onları bulmam baya zor cd çektiydim bulduğum zaman yine bi foto arşivi yapcam hemde aracı adam akıllı yıkatıp çekiyim o zaman daha dehşet duruyo :good: sokakta bas bas bağırıyo ben burdayım die:)

kasırga gıbı estın walla

Geri