Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüş keyifleri..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değerli forum üyeleri bugün itibariyle vectra c 2.0 turbo elegance aracımı satmış bulunuyorum.bidaha asla vectra almam aldırtmam
bu vectra c kasaların 1.6 sını neden kimse tutmuyor yada vectra deyince herkez durup 2 kere düşünüyor kimse tavsiye etmiyor.bu kadar sorunlumu bu vectralar? kasa olarak c kasalar bence çok hoş güzel donanım olarakta oldukça tatmin edici donanımı var
bu vectra c kasaların 1.6 sını neden kimse tutmuyor yada vectra deyince herkez durup 2 kere düşünüyor kimse tavsiye etmiyor.bu kadar sorunlumu bu vectralar? kasa olarak c kasalar bence çok hoş güzel donanım olarakta oldukça tatmin edici donanımı var
Valla abicim ben opeli kötülemiyorum.tam tersi gittim yine opel aldım opelden vazgeçmem.ama o araç beni gerçekten bezdirdi yani.hem parça hem usta hem parça fiyatı konusunda maddi olarakta beni yıldırdı.çevremdeki herkes niye aldın nasıl aldın sat gitsin diye diye soğuttular iyice.mesele opel değil 2.0 turbo vectra c de değil.mesele bendeki 2.0 turbo vectra c.şans işte bikere gülmedi mi gülmüyorÖncelikle hayırlı uğurlu olsun. Fakat konu başlığına ve yazdıklarına bakınca hayli komiğime gitti .Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Her Opel Vectra nasıl bir olabilir ? senin kullandığın arabanın diğer Vectra'lar ile ne alakası olabilir ? Sonuçta kullandığın araç 2.0 T ... Geçmişi pekte iç açıcı olmayabilir. Arabayı suçlamadan önce kullanım şekline ve doğru ustalara mı gitmiş onları bilmek gerekir. Diğer türlü senin söylediğin şey apaçi gençten E36 3.20 Cabrio alıp sorunsuzluk beklemek gibi bir şey ... Bende zamanında 2005 trafiğe çıkışlı Opel Tigra almıştım eminim ki senin harcadığın paranın iki katını harcamışımdır ama hiçbir zaman bıktım Tigra'dan kimseye tavsiye etmiyecem diye bir şey yazmadım... Kısacası genelleme yapma hakkın yok kaç tane 2.0 T sürdün kaç tanesi sorun çıkardı detaylı araştırma yapmadan benim arabam böyleyse bütün Vectra'lar böyle diyemezsin.