Sonunda kurtuldum

Abi o arabalar kitap gibi, ağzına kadar dolu donanımlıları var, sol şeritten kapatıp arkadan selektör yapınca ürküyor insan o derece fena far sistemi var :D Temizini bul ömürlük binersin, her serisinde vectra'dan çok daha üstündür lagunalar.

adanada 2.0t var 1 laguna ama galeride pek içime sinmiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nik-vitestir-orjinal-hatasiz-164453434/detay/

çöp abi, bunun bir üstüne bak ve DCI dizel motorlu olsun. 1.9CDTI gibi turbo boşluğu da yok o dizellerde, at gibi gidiyo :D
Turbo boşluğu ne oluyor? Bi kaç kere duydum. Araya pul falan koyup vidasini iyi sakınca duzelecek bir sorun gibi geliyo ilk duyunca :rakir :

Turbo boşluğu ne oluyor? Bi kaç kere duydum. Araya pul falan koyup vidasini iyi sakınca duzelecek bir sorun gibi geliyo ilk duyunca :rakir :

:D :D gaza basıyosun ama araba gaz yemiyo turbo dolana kadar. Dolduktan sonra dank diye vurarak gidiyo

Şaka maka ben de kurtuldum be?

Ama nasıl oldu birinin bana izah etmesi lazım, daha şoku atlatabilmiş değilim :D

Şaka maka ben de kurtuldum be?

Ama nasıl oldu birinin bana izah etmesi lazım, daha şoku atlatabilmiş değilim :D
Sende mi sattın.hadi geçmiş olsun allah bidaha düşürmesin :)

alırken turşu alıyorsunuz sonra kurtuldum :D
sor bakalım hüseyin abiye 2.0 t vectra var. sat desen istediği rakamın altında veriyormu.;) @HK

doğrudur 2011 mayısdan beri kullandığım vectra 2.0 t geçen cuma 39.000 tl sattım 62.000 km kullandım yağ bakımı hariç para harcamadım desem yanlış olmaz alırken 2-3 tl fazla vermek ve temiz araba almak her zaman için iyi diye düşünüyrum.

doğrudur 2011 mayısdan beri kullandığım vectra 2.0 t geçen cuma 39.000 tl sattım 62.000 km kullandım yağ bakımı hariç para harcamadım desem yanlış olmaz alırken 2-3 tl fazla vermek ve temiz araba almak her zaman için iyi diye düşünüyrum.

Yeni araba olarak ne düşünüyosunuz hüseyin abi?

Geri