sonunda vectra b cdx aracımı buldum :)

ethem arabaya ne yaparsa uygulamalı anlatır bizde burda yaparız. ama buna tampon altına neon ışık varsa ben yokum:D

savaş abiyimi kırıcaz yapalım neonları :kop::kop::kop:

hayırlı olsun araç temiz güle güle binin

savaş abi seni kırmayacam ilk proje mor neonlar olsun :)
buyur abicim :kop::kop::kop::kop:

im000392h.jpg

Abi bu neon olamaz fatoş olmasın resim :kop:

Maşallah tertemizmiş. kazasız belasız binersin inşallah. bunlardan bende çok aradım ama temiz bulunmuyor. Çok iyi denk gelmişsiniz. kıskandım :) bir arkadaşımda varç b2 cdx 2001 model otomatik vites 55 bin km de. garaj arabası. bir türlü kandıramıyorum. satmıyo :)

Ethem bey kazasız belasız güle güle kullanın

teşekkürler arkadaşlar. allah herkese daha iyilerini nasip etsin ...

ilk günden lpg taktırmakla çok iyi bir iş yaptınız ethem bey.lpg ye atıp tutanlar sizin gibi titiz birinin bu icraatıyla bu çevre dostu sisteme sallamayı bırakırlar umarım.

bide sunroof olsaymış diycem ama km.si herşeyi bastırıyo.hayırlı olsun tekrar.

lpg li arabaların emisyon değerlerini incelediğimde %20 ye kadar emisyonu azaltır diyor. yani 150gr/km de co2 salan bir araba artık 120gr/km de salacaksa pek de çevre dostu sayılmaz değilmi.

Hayırlı olsun ethem abi..Benim de önceki arabamdı..Tam senlik bir arabadır..Her isteğine cevap verecektir. :) ancak keşke sunroof lu ve deri koltuklusunu bulabilseymişsin..Tadı daha bir başka olurdu ama sen onu da halledersin ;) takipteyiz... Ayrıca gündüz farı, mercek sis farı, ledli aydınltama vs gibi ışıkla ilgili donanımlar eklersen haber etmeni bekliyoruz yani ben özellikle bekliyorum...

Geri