sonunda vectra b cdx aracımı buldum :)

hayırlı olsun

allah kaza bela gostermesın

teşekkürler...

Bence makyajlı vectralar kendini dışarıdan göstermiyor. Arkası çok güzel, kaslı ama yandan ve önden o kadar değil kanaatindeyim.

Bence makyajlı vectralar kendini dışarıdan göstermiyor. Arkası çok güzel, kaslı ama yandan ve önden o kadar değil kanaatindeyim.

ilk proje belli oldu :D vectrayı spor salonuna yazdırıyorsun kas çalışıyor en kısa zamanda :kop::kop::kop::kop::kop:

abi yanıyorrr yanıyorrrr hey yavrummm beeeee :D

nigarıma kardeş geldi :D

abi kronik arızaları yok demi_?en başta low beam fision_?

birkaç sefer farlar yanıkken arabayı çalıştırdım, o zaman arıza verdi ama stop edip tekrar çalıştırınca birşey kalmıyordu. xenonların kalıcı bir problemi varmı?

birkaç sefer farlar yanıkken arabayı çalıştırdım, o zaman arıza verdi ama stop edip tekrar çalıştırınca birşey kalmıyordu. xenonların kalıcı bir problemi varmı?

evet sürekli low beam fision yazıyor kardeşim

Ethem bey hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız günlerde sürün...
Neon olayına gelince abi git bir florhasan al :) üzerine mavi çöp poşeti ile kapla arabanın altına tak hem daha ucuz olur hemde daha az elektirik harcarsın :P

etem bey hayırlı uğurlu olsun araç güle güle binin..(KUYRUĞUDA EĞRİYMİŞ) :)

güzel araç.. alanda satanda sevinmiş anlaşılan.. güle güle eskit.. ağız tadıyla bin ethem hocam..

lpg li arabaların emisyon değerlerini incelediğimde %20 ye kadar emisyonu azaltır diyor. yani 150gr/km de co2 salan bir araba artık 120gr/km de salacaksa pek de çevre dostu sayılmaz değilmi.

hiç vazgeçmeyeceksiniz dimi.tamam kardeş az değil gerçekten çok salıyo iğrenç bi sistem lpg.traktörlerinizle size mutluluklar.

Geri