Sport kullanıcısı olarak şanslıyız :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustimx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ynt: Sport kullanıcısı olarak şanslıyız :D

Makyajlı kasanın en önemli değişikliğidir o spor direksiyon. Hem dizeynı, hem yumuşaklıgı, hem deri kalitesi ile çok farklı bi direksiyon. Şahsen cosmoya gecmeyişimde önemli bi yer tutmustur bu olay.

Bence çok üst düzey bir direksiyonumuz var bende aşığım resmen:) Hem yumuşak hem güzel süper tek kelimeyle kesin kazara geldi :)

direksiyon harika.

Gerçekten ilginç bir durum :)

Cosmo kullanıcısı olarak Sport un en beğendiğim yanı ergonomik koltukları, Cosmo nun deri koltukları bir de o kadar ergonomik olsaymış süper olurmuş.

Sport un direksiyonu da daha iyi bir tutuş sağlıyor ama genelde pek nizami bir direksiyon kavramam olmadığından beni çok da ilgilendirmiyor.

Premium arac sahibi arkadaslsrim bile aracima bindigijde direksiyona hayran oluolar araca gercekten sinif atlatmis, keza sport koltuklar dsa ayni cosmonun bence tek guzel yani afl olmasi

Kesinlikle bizim araçların Spor düz taban deri kalın direksiyonu ile vücudu saran ve savrulmayı önleyen lace spor koltukları kendi donanımlarını geçtim kendi segmentinde bile eşsiz  cooll

sedan ın sportunu neden ayırmışlar orasıda bi ayrı garabet

dreamofice link' Alıntı:
Premium arac sahibi arkadaslsrim bile aracima bindigijde direksiyona hayran oluolar araca gercekten sinif atlatmis, keza sport koltuklar dsa ayni cosmonun bence tek guzel yani afl olmasi
Katılıyorum ama afl de o kadar önemli o kadar güzel bir şey ki sportta afl olmuş olsa çok çok farklı olur aflnin gece sürüşü tartışmasız mükemmel direksiyona gelince ben makyajsız kasa sipariş edip balına makyajlı kasa alanlardanım..
Bunun büyük sebebide flexride arabamın banttan çıkışını geciktirdi bu sayede balına makyajlı kasa aldık  :D
direksiyon gündüz ledleri sis farları vs vs makyaj bence sporta çok yakıstı ama şu gözlük kabı nı nie çıkardılar hala sinir olurum  ;)

Geri