Sport kullanıcısı olarak şanslıyız :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport kullanıcısı olarak şanslıyız :D

Sunroof olmazsa olmazım benim. Araci cok daha şık gosteriyor.

Sunroof eğer iyi bir aerodinamiye sahipse bence yazlık şehirlerin olmazsa olmazlarından.

Ben de çok seviyorum ancak ikamet ettiğim yerler genellikle çok tozlu ve sıcak olduğundan sunroof mekanizmasına çok özenli bakım - temizlik şart oluyor buralarda, o yüzden tercih etmemiştim.

Belki benim hüsnükuruntum ama sunrooflu araclarda kasadaki tek fark sunroof degil gibi geliyor bana 2 araci yanyana koyup inceledigimde sunrooflu arac daha tok geliyor bana. Ben araci er yikadigimda sumroofun arasini da nemli bezle siliyorum herhalde bakim icin yeterlidir.

SUNROOF  garanti sonrası arıza yaparsa hele ki su alma yaparsa döşeme lekesi vs dünya para tutuyor riskli diye hiç girmem o işe.  31agryyy

gece yıldız mı seyredecem oradan  kahka536

sport direksiyonun geliş fiyatı 1180 tl civarında. satış rakamını bilmiyorum aracımı aldığımda sipariş edecektim ama benim kendi direksiyonumu takasa veremedim. bugune dek servis geçmişinde satılan sıfır direksiyon sayısı 2 :) yani ölü stok. dolayısı ile takas şansımız olmadığı için siparişi iptal ettik.

sunroof konusuna gelince bence olmazsa olmazlardan. Astra h aracımda panaromik sunroof var. zaman zaman babamin sunroof olmayan astra h aracını kullanmak zorunda kalıyordum daral geliyordu. J deki sunroof biraz küçük kalıyor. yinede yaz kış özellikle uzun yolda aracı havalandırmak iöçin camları aralamaktan çok daha başarılı. sunroof un arkasını kaldırmak yeterli oluyor.

akın link' Alıntı:
SUNROOF  garanti sonrası arıza yaparsa hele ki su alma yaparsa döşeme lekesi vs dünya para tutuyor riskli diye hiç girmem o işe.  31agryyy

gece yıldız mı seyredecem oradan   kahka536
allah korusun abi :)

B֜LENT link' Alıntı:
Gozluk kabimi.  ??
Ahmet flexi vs. Nevar neyok almisin dandirik gozluk kabinami takildin.
Al 30 tl ye tak olsun bitsin.
Abi nedek alamadık gözlük kabını sen alıver kardeşine ben taktırayım  ;)

Geri