Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunroof eğer iyi bir aerodinamiye sahipse bence yazlık şehirlerin olmazsa olmazlarından.
Ben de çok seviyorum ancak ikamet ettiğim yerler genellikle çok tozlu ve sıcak olduğundan sunroof mekanizmasına çok özenli bakım - temizlik şart oluyor buralarda, o yüzden tercih etmemiştim.
Belki benim hüsnükuruntum ama sunrooflu araclarda kasadaki tek fark sunroof degil gibi geliyor bana 2 araci yanyana koyup inceledigimde sunrooflu arac daha tok geliyor bana. Ben araci er yikadigimda sumroofun arasini da nemli bezle siliyorum herhalde bakim icin yeterlidir.
sport direksiyonun geliş fiyatı 1180 tl civarında. satış rakamını bilmiyorum aracımı aldığımda sipariş edecektim ama benim kendi direksiyonumu takasa veremedim. bugune dek servis geçmişinde satılan sıfır direksiyon sayısı 2 yani ölü stok. dolayısı ile takas şansımız olmadığı için siparişi iptal ettik.
sunroof konusuna gelince bence olmazsa olmazlardan. Astra h aracımda panaromik sunroof var. zaman zaman babamin sunroof olmayan astra h aracını kullanmak zorunda kalıyordum daral geliyordu. J deki sunroof biraz küçük kalıyor. yinede yaz kış özellikle uzun yolda aracı havalandırmak iöçin camları aralamaktan çok daha başarılı. sunroof un arkasını kaldırmak yeterli oluyor.