Sport Siyah C'mon (anca gönderilen resimler!!!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeRReF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne marka karar verdin yayda?? H&R konfordan cok kaybettirmior, tavsie edebilirim... :good: bende senin müzik sistemini cok begendim, bende dusunuorum orta ölçekte bi jbl sistem... önler 16 arka kolonlar 13cm mi bunlarda?

Sagol dostum ewt arkalar 13cm onler 16cm ama ben arkalara 16 cm taktım yuvaları genıs oldugu ıcın takılabılıyor herhangı bır sıkıntı yada sorun cıkartmıyor..

Gercektende suanda kalıtelı muzık anlamında mukemmel'e yakın bı ses sıstemı var aracın..

Yay olarak vogland dusuyorum bende bursada x-tremetuning var onun dısında kalıtelı mazeme satan bı yer fazla yok bursada ordada AP ve Vogland var ancak ap de Corsa D ıcın yay bulunmuyor.

Sagol dostum ewt arkalar 13cm onler 16cm ama ben arkalara 16 cm taktım yuvaları genıs oldugu ıcın takılabılıyor herhangı bır sıkıntı yada sorun cıkartmıyor..

Gercektende suanda kalıtelı muzık anlamında mukemmel'e yakın bı ses sıstemı var aracın..

Yay olarak vogland dusuyorum bende bursada x-tremetuning var onun dısında kalıtelı mazeme satan bı yer fazla yok bursada ordada AP ve Vogland var ancak ap de Corsa D ıcın yay bulunmuyor.

bence iyi arastır, artık bicok yer internet üzerinden problemsiz satış yapıor, bursada tek yer var die, orası ne satıosa ordan almak cok güvenli gelmedi bana... Ben yay almadan önce bicok foruma baktm, Vogland hakkında bazı arkadaslar ses yapıo die sikayet etmişlerdi...

bugun yıkattıktan sonra resmini çekiyim dedim, az ama öz... :D (resimler ilk sayfada...)

gayet hoş olmuş

Bizim combolarda bile komple disk fren varken. Bu c'mon'larda neden hala arkada kanpana kullanırlar merak ediyorum.

Geri