- Konuyu Başlatan
aynısını bende cok mrk ediorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
araç çok güzel ancak neden çapla alakası olmayan bi jant+ lastik tercih ettiniz onu anlamış değilim corsa d lerin standardı 17 inçte 215/45/17dir gidipte corsa c standardı takmak ne kadar akıl karı o yanakla c ciler mecbur olduklarından takıyorlar d de neden taktınız
standart ölçünüzün 195/55/16 olduğunu düşünürsek ki sport jantları öyledir 205/40/17 ölçüsüne dönüştürdüğünüzde %4lük bi küçülme mevcut %3lük büyüme ve küçülmeler tavsiye edilmiyor yol tutuş , frenaj ,görünüm , çekiş en önemlisi yakıtta farkınız var çap küçük olduğundan aracınız muhtemelen çok yakıyor bence 215/45/17 gibi bir ölçü takmanız mümkünken ki bu ölçülerde büyüme payı %0.7 yani %1lik bir büyüme olmuyor neden %4 küçük lastik kullanıyorsunuzki
dediklerine aynen katılıyorum, kulaktan dolma bilgilerle hareket ettik, hesabını falan yapmadan aldım... En kısa sürede 215/45'e değiştirmeyi ciddi olarak düşünüyorum, özellikle kışın kullanımı zor oluyor 40'ların, uyarı için teşekkürler.. :good: