Sport'a Cosmo fari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport'a Cosmo fari.

Konuyuda fena dağıttık bu arada adminim kızacak..

TOGI link' Alıntı:
Konuyuda fena dağıttık bu arada adminim kızacak..

Dediğim gibi AFL takılan Sportlardaki jantlarda böyle olabilir. (Topla topla topla)  ((:

evt bu jantlarla farlar uyum içinde olabilir :)

aktaş link' Alıntı:

aktaş link' Alıntı:

Jantlar güzelmiş Burak ben koyu olanını daha çok beğendim, Togi'nin önceki Astrasında da bu jantlardan vardı diye hatırlıyorum :)

Tamkan link' Alıntı:
Jantlar güzelmiş Burak ben koyu olanını daha çok beğendim, Togi'nin önceki Astrasında da bu jantlardan vardı diye hatırlıyorum :)
koyu olan benim de çok hoşuma gitti. normalde parlak renkleri daha cok severdim ama bu çok başka geldi bana

A14NET link' Alıntı:
Sağı solu dedinizde aklıma geldi. Tamam farlar AFL değil ve dönmüyorlar. Peki bu statik dönme lambaları çalışıyor mu?

Ayrıca yükseklik ayarı nasıl yapılıyor? Cosmo farında yükseklik ayarı otomatik. Sport ta içerdeki tuştan. O içöerdeki tuştan yollanan s,nyali peki cosmo farı yükseklik ayar motoru anlıyormu?

Evet donus lambalari calisiyor.Bi-xenon uzunlar yaninca donus lambalari da yaniyor.Yukseklik ayari dediginiz gibi artik iceriden olmuyor ama far uzerinde ayar yapabileceginiz bir yiv vardir bilirsiniz,oradan ayarlaniyor.

araba link' Alıntı:
Evet donus lambalari calisiyor.Bi-xenon uzunlar yaninca donus lambalari da yaniyor.Yukseklik ayari dediginiz gibi artik iceriden olmuyor ama far uzerinde ayar yapabileceginiz bir yiv vardir bilirsiniz,oradan ayarlaniyor.
Bilgi için teşekkür ederim merak etmiştim.  :)

güzl olmuş hayırlı olsun  :)

Geri