Sport'a Cosmo fari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport'a Cosmo fari.

merhaba arkadaşlar bende sport aracıma cosmo farı taktırıyorum kısmetse yarın montojı yapılacak resimlerini buradan paylaşıcam..

astraowner link' Alıntı:
o kadar uğraşıp niye bu kadar kısa sürede satıyor acaba

İlanda farklı yatırımlar yapacağından bahsetmiş Semih abi.

Belkide sıkışık bir dönemdedir. mecburiyetten satıyordur.  :(

kaptanmehmet link' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bende sport aracıma cosmo farı taktırıyorum kısmetse yarın montojı yapılacak resimlerini buradan paylaşıcam..
bekliyoruz uygulamayı ve fotoğrafları :)

MeRt link' Alıntı:
İlanda farklı yatırımlar yapacağından bahsetmiş Semih abi.

Belkide sıkışık bir dönemdedir. mecburiyetten satıyordur.  :(

Evet Mert,mecburiyetten satma durumu var cunku ev alma durumlari var.O yuzden istemeyerekte olsa satiyorum araci :(  Sunu da belirteyim ileride yine araba alma durumu olursa yine Astra J alirim acikcasi.

Haklisin aslinda satilik ilani bolumunden de belirteyim araci sattigimi.Alacak arkadas forumdan olursa,en azindan araci bilen,ilgili birine gider.

araba link' Alıntı:
Evet Mert,mecburiyetten satma durumu var cunku ev alma durumlari var.O yuzden istemeyerekte olsa satiyorum araci :(  Sunu da belirteyim ileride yine araba alma durumu olursa yine Astra J alirim acikcasi.

Haklisin aslinda satilik ilani bolumunden de belirteyim araci sattigimi.Alacak arkadas forumdan olursa,en azindan araci bilen,ilgili birine gider.

Hayırlısı olsun Semih abi.  :)

İnşallah en kısa zamanda istediğin fiyata alıcı bulursun.

Forumda da sattığını belirt abi, belki alacak arkadaş buradan ulaşır sana. Satışın hızlanmış olur.  :)

semih abi aracı hala satmamış farları kime söz verdi acaba ya :)

Geri