Sport'a Cosmo fari.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sport'a Cosmo fari.

Çaktirmadan yapin arkadaslar garantiden degisti para vermedim diyin gitsin.
Yada yari fiyatini söyleyin
Yerse tabii.

GNSpower link' Alıntı:
Abi o dediğin metresle kafa kafaya gider, valla cıngar çıkar, kan akar. (((:
Doğru diyon boşanma sebebi olabilir  023hm O zaman bir ay hanımlara yapcaz bilezikti yüzüktü kolye küpe falan  :-* bir ay arabaya  002tuhaff Yetkili servisin 4 katına gelecek bir filtre far değiştirme valla  :o :(

B֜LENT link' Alıntı:
ևaktirmadan yapin arkadaslar garantiden degisti para vermedim diyin gitsin.
Yada yari fiyatini söyleyin
Yerse tabii.

Ben uyguna bı bulsam arkadaş hedıyesı olacak bana  011zaa 011zaa sordumu ole ya arkadas kullanıyormus hedıye ettı 005hihih 005hihih

spitemre link' Alıntı:
Ben uyguna bı bulsam arkadaş hedıyesı olacak bana  011zaa 011zaa sordumu ole ya arkadas kullanıyormus hedıye ettı 005hihih 005hihih

Arkadaşımın vasiyeti, adı Ali Fehmi Tandırkaldıran'dı sen tanımazsın geçen gün öldü, arabası da benimkinin Cosmo'suydu, vasiyet etmiş ben ölürsem belli malzemeleri sökün bu değerli kardeşimin arabasına takın diye, Allah seni inandırsın, Allah'ın adını verdim bak, üstüme gelme kadın, bırak o ekmek bıçağını Allah aşkına, Allah'ım sana geliyorum. (((:

GNSpower link' Alıntı:
Arkadaşımın vasiyeti, adı Ali Fehmi Tandırkaldıran'dı sen tanımazsın geçen gün öldü, arabası da benimkinin Cosmo'suydu, vasiyet etmiş ben ölürsem belli malzemeleri sökün bu değerli kardeşimin arabasına takın diye, Allah seni inandırsın, Allah'ın adını verdim bak, üstüme gelme kadın, bırak o ekmek bıçağını Allah aşkına, Allah'ım sana geliyorum. (((:

Hehehshshhehsıhsoıhı  :D :D :D :D hahaha hahaha

mrt54 link' Alıntı:
Ben Taktıramıyosam Ben Bu Konuyu Dağıtırım Arkadaş

Bakın şİmdi Neler Olucak Emre :D

Mangal  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

[img=800x545]http://i.hizliresim.com/xVWJzB.jpg[/img]

Bilader deme etme açım zaten açççççççççççççççççççç rejimdeyim yapma Murattttttttttttttttt

spitemre link' Alıntı:
Bilader deme etme açım zaten açççççççççççççççççççç rejimdeyim yapma Murattttttttttttttttt

Dükkandayım Şimdi Kayınvalidem Aradı Oğlum Gel Sucuk ekmek yaptım dedi :D

Bende Bu sabah başladım rejime ama nasip öğlene kadar mış napalım artık Anneciğimi üzmek olmaz gidiyim bi ifadesini alayım o sucuk ekmeğin...

sen-bbq.jpg

Mangal aşkına, açılın, çekilin, yol verin. (((:

mrt54 link' Alıntı:
Dükkandayım şimdi Kayınvalidem Aradı Oğlum Gel Sucuk ekmek yaptım dedi :D

Bende Bu sabah başladım rejime ama nasip öğlene kadar mış napalım artık Anneciğimi üzmek olmaz gidiyim bi ifadesini alayım o sucuk ekmeğin...

Ne sucukmu ekmekmı naptın bilader yaa öldürdün vurdun parçaladın sen  dilim saman gibi çavdar nasıl bır ekmek turudur bılırmısın ;D ;D

Geri